Hodnoceniher.cz

Gran Turismo Sport

65%

Průměr z 12 recenzí
#playstation 4 #online #závodní #ps4 #gran turismo sport #polyphony d. #sony #scea #multiplayer #polyphony digital #samochodówka #ps4 #sony interactive entertainment

Návody, cheaty

Recenze

5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Samochodówki to jeden z moich ulubionych gatunków, a rozwój "przyjemnych symulatorów" tylko mnie w tym utwierdził. Z multiplayerowych ścigałek najbardziej wkręciłem się w klanowe granie w Test Drive Unlimited... a potem wyłączyli serwery.

70%
GamePark
3. 11. 2017
Dlouhé čtyři roky čekali fanoušci série Gran Turismo na pokračování určené pro poslední generaci konzolí a tak teprve nyní mají šanci ponořit se do nového titulu s podtitulem Sport. Aktuální díl bude do jisté míry přelomový a dost možná i určující pro další rozvoj série. Autoři z Polyphony Digital totiž dali vale předchozímu stylu hry, napěchovanému vozidly, tratěmi i mnoha detaily a přesunuli vše...

0/10
Gamebro
29. 10. 2017
Když se podíváme na minulých dvacet let série Gran Turismo, uvidíme velký příběh plný výšin a pádů. Poté, co se závodní simulace od studia Polyphony Digital stala spoluzodpovědnou za obrovský úspěch herní konzole Playstation, sedal si na velkou vizi Kazunori Yamauchiho postupně tak trochu prach.

70%
Bonusweb
29. 10. 2017
Tato hra se zaměřuje v prvé řadě na on-line závodění. Vlastně v jediné řadě. Pro závodníky samotáře tu tedy toho moc není. Vlastně skoro nic.

74%
Czechgamer.com
26. 10. 2017
Evoluce Gran Turisma se ubírá směrem k závodění online a odsekává spoustu věcí, které tuto sérii definovaly.

Eurogamer.cz
24. 10. 2017
Výborný základ pro závodní e-sport. Bohužel již nic víc. Bez medaile.

7/10
Tiscali Games
20. 10. 2017
Všeho míň, ale za vyšší cenu. Až čas ukáže, zda se kontroverzní manévr slavné série vyplatí. Sešněrování přísnými pravidly a menší nabídkou obsahu je vyváženo skvělým jízdním modelem a robustním onlinovým zázemím. 

7,8/10
Game Informer
20. 10. 2017
An earnest attempt at an online-focused title that conveys a love of racing but also contains a few missteps.

3/5
Hrej.cz
19. 10. 2017
Gran Turismo Sport je splněným snem kompetitivních hráčů, ale noční můrou tradičních závodníků. Odvážná rozhodnutí se neobejdou bez obětí.

4/5
HardcoreGamer
19. 10. 2017
Gran Turismo Sport boasts the best realistic online racing experience, but those looking for something offline with a career will want to look elsewhere. This game is Kazunori Yamauchi’s vision of e-sports racing as it includes the ability to achieve a real FIA license. He truly provides the tools to turn players into literal racing drivers. There is enough content for driving mastery in the game,...

8,5/10
Centrum Her
19. 10. 2017
Trocha iný, no stále neskutočne kvalitný zážitok. GT séria sa posunula smerom vpred, zahodila staré modely a do novej éry vykročila s prekrásnou grafikou a neskutočne prepracovaným modelom jazdenia. Vďaka nemu sa viete vyhrať s nastaveniami auta a prispôsobiť si ho k dokonalosti pre váš herný štýl. Navyše hra perfektne predstavuje základy pretekania a nastavovania auta ako takého. Skvelý zážitok ako...

8/10
Zing
17. 10. 2017
Oproti konkurenci sice zaostává obsahem nebo absencí dynamického počasí, ale vším ostatním exceluje. Oproti Project Cars 2 vyniká mimo jiné režimem rozdělné obrazovky pro dva hráče nebo povedeným VR, nenabízí však tolik možností pro ty největší vyznavače motorsportu.