Hodnoceniher.cz

GM Rally

20%

Průměr z 4 recenzí
#pc #závodní #windows #součástka #závod #husarský kousek #div #řeč #rally #první druh #serpentina

Návody, cheaty

Recenze

2/10
Tiscali Games
1. 3. 2010
Po stránce herní není o co stát, neuvěřitelně zpackanou kariéru doplňuje zvláštní jízdní model, směšná AI a zastaralé technické zpracování.

2/10
Tiscali Games
1. 3. 2010
Jedinými pozitivy GM Rally se jeví licence General Motors a v zahraničí nízká cena. Po stránce herní ale není o co stát, neuvěřitelně zpackanou kariéru doplňuje zvláštní jízdní model, směšná AI a zastaralé technické zpracování. Tuhle hru nelze nedoporučit ani těm, kteří našli zalíbení v Xpand Rally či GTI Racing. A to už je co říct, když se jedná o jejich...

2/10
Doupě
10. 2. 2010
K čemu jsou reálně vypadající tratě ze středomoří, když je závodění na nich nekonečná nuda? K čemu je výběr různých vozů tří značek, když každý z nich na trati klouže po asfaltu jak na náledí.

1/5
Doupě
9. 2. 2010
K čemu jsou reálně vypadající tratě ze středomoří, když je závodění na nich nekonečná nuda? K čemu je výběr různých vozů tří značek, když každý z nich na trati klouže po asfaltu jak na náledí. K čemu je potřeba sledovat slabou grafiku, když se hra stejně zadrhává? Na odpovědi narazíte v GM Rally sami, já budu teď řešit poslední otázku: K čemu mám GM Rally ještě na disku, když už je recenze dopsaná?