Hodnoceniher.cz

Giana Sisters: Twisted Dream

84%

Průměr z 5 recenzí
#pc #plošinovka

Recenze

90%
Czechgamer.com
20. 7. 2013
Titul, ktorý nič nedáva zadarmo, hopsačka, ktorá vás vráti do čias starého Super Mária.

9/10
Konzolista.cz
6. 4. 2013
Ať se tedy na tuto hru podíváte, z jaké strany chcete, tak každý milovník tohoto žánru by dlouho neměl váhat. Jedná se o velmi zajímavý a poutavý zážitek, jehož největší chybou je někdy právě ta obtížnost. Pro některé z vás poté může problém absence MP, což by ale nemělo zase tolik vadit díky výzvám a režimům, které si tvůrci připravili mimo hlavní příběh. Skvost, jakým Giana Sisters: A Twisted Dreams...

80%
XboxWeb.cz
24. 3. 2013
Giana Sisters: Twisted Dreams je příjemná plošinovka s bohatým světem, který se mění do pohádkové a pekelné nálady, a je naplněn různými překážkami, alternativními cestami a tajnými bonusy.

8/10
Tiscali Games
16. 12. 2012
Pokud vám hopsačky připadají v poslední době příliš obtížné, při hraní Giana Sisters změníte i přes neomezené životy svůj názor. Navzdory vyšší obtížnosti je Giana Sisters zajímavě nadesignovaná a zábavná plošinovka, která sází hlavně na přesnou koordinaci a schopnost rychle přepínat mezi hrdinkami a jejich světy.

8/10
Hrej.cz
7. 11. 2012
Řemeslně perfektně zvládnutá skákačka, která nemůže urazit žádného milovníka tohoto žánru. Hraje se skvěle, krásně se na ni dívá a nabízí i solidní výzvu.