Hodnoceniher.cz

Ghost of a Tale

84%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #fantasy #rpg #indie hra #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #rollenspiel #action-rollenspiel #seithcg

Recenze

8/10
Tiscali Games
27. 3. 2018
Kdo volá po dobrodružství v krásném světě, může přestat hulákat. V eskapádách myšáka Tila zažije jednu z nejlepších jízd nezávislé scény.

4/5
Hrej.cz
21. 3. 2018
Hybridní RPG si hraje s hráčovým předsudky a pravidelně představuje nečekané obměny hratelnosti. Díky hravosti, level designu i vykreslenému světu vás udrží u počítače a ani po dohrání nebudete mít dost.

90%
GamePark
18. 3. 2018
Po pěti letech čekání jsme se konečně dočkali dokončení krásného středověkého akčního RPG, které vytvořil malý tým sestávající se z pouhých pěti členů. Nejdůležitějším článkem tohoto týmu byl  Lionell „Seith“ Gallat, který se z 90 % podílel na výtvarné stránce, designu i kódování hry a nese tedy hlavní zásluhy na vzniku hry. Tento umělec, pocházející ze světa animace a spolupracující na filmech DreamWorks...

84%
GameStar.de
14. 3. 2018
Beeindruckend schönes Schleichspiel mit einer Vielzahl einprägsamer Charaktere und Aufgaben, das komplett ohne Gewalt funktionert.