Hodnoceniher.cz

Gas Station Simulator

60%

Průměr z 4 recenzí
#simulace #čerpací stanice #drago entertainment #heartbeat #movie games #pc #dobrodruzne #nezávislé #simulator #steam

Recenze

70%
Czechgamer.com
20. 10. 2022
Zpočátku relaxační záležitost, která se velmi rychle zvrhne v paniku a snahu ukojení všech zákazníků nově budovaného impéria.

6/10
Gaming professors
19. 10. 2021
Gas Station Simulator je opravdu těžké hodnotit, protože na jednu stranu se jedná o docela zábavný titul, díky kterému se na dlouhou dobu přikováte k židli. Ale na druhou stranu je to také hra plná nedodělků a chyb. Pokud se do ní opravdu ponoříte, můžete všechny úkoly splnit za méně než pět hodin. Mluvíme však čistě o úkolech. Pokud ale chcete vlastnit všechny ozdoby, co hra nabízí, může to dohromady...

4/10
IndianTV
10. 10. 2021
Gas Station Simulator je přesně to, co slibuje a o nic víc. Budete tankovat, opravovat auta a prodávat zboží furt dokola. Pokud hledáte nějakou hru, u které vypnete, tak můžeme doporučit, ale pokud hledáte něco s trochu hlubší hratelností, tak bude lepší, když se podíváte po jiné hře.

7/10
Tiscali Games
5. 10. 2021
Gas Station Simulator má své mouchy a ve výsledku mu chybí hloubka, která by vás u hry udržela déle. Ale za předpokladu, že k podobným hrám tíhnete, si těch deset hodin naplno užijete. Zabaví vás minihry, progres, stres i přemrštěná nadsázka.