Hodnoceniher.cz

Game Builder Garage

81%

Průměr z 4 recenzí
#switch #vzdělávání #vývoj #kreativní #programování #nintendo

Recenze

8/10
Sector.sk
9. 11. 2021
Každopádne, Game Builder Garage plní očakávania od titulu, kde si Nintendo povedalo, že dá hráčom na svojej parádnej konzole s možnosťami príležitosť budovať a programovať si vlastné hry. Osobitý štýl vďaka precíznemu prístupu, postavičkám i štipke humoru treba oceniť – a za ním sa skrýva tona nástrojov, ktoré môžete využiť na vlastné výtvory. Komplexnosť vás azda prekvapí, ale ak chcete dať veľa možností,...

7/10
IndianTV
4. 10. 2021
Game Builder Garage je nový pokus Nintenda dát dohromady mladistvé a naučit je programovacím základům. Tento cíl zvládá hra na jedničku. Ale její největší výhoda je zároveň i největší háček. Hra je cílená na naprosté nováčky - pokud máte i jen špetku zkušeností s programováním, pravděpodobně vám pomalé tempo Game Builder Garage bude vadit.

9/10
Tiscali Games
10. 6. 2021
Game Builder Garage není klasickou hrou, proto ji nemůžu jako klasickou hru hodnotit. Je to spíš výuková platforma, která bude sloužit začínajícím vývojářům a tvůrcům her a hříček. Výukovou část si užije každý, zbytek je jen pro otrlé, ale právě o něm v budoucnu Game Builder Garage bude.

85%
Bonusweb
10. 6. 2021
Game Builder Garage je nástroj, který umožní vytvářet jednoduché 2D či 3D hry na Switchi. Díky pečlivě navrženým interaktivním lekcím to zvládne každý.