Hodnoceniher.cz

Friday the 13th: The Game

62%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #horor #ps4 #windows #switch #friday the 13th #gun media #illfonic #xbo #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Tiscali Games
18. 8. 2017
Věrné ztvárnění kultovní série. Zábava je téměř instantní, ale stejně rychle také odezní. Kdyby bylo více možností a prostředí, možná by v ní člověk vydržel déle. Ale kdo ví. Na pár her docela dobré, ale člověk se k tomu zase tak často nevrátí. Dojem kazí i slabší grafika a technické zpracování.

7/10
Zing
8. 7. 2017
Friday the 13th: The Game je obstojný multiplayerový hororový survival, který má obdivovatele žánru rozhodně čím oslovit. Najdou v něm napětí, strach i zradu, která je nejednou samotné zabolí. Osobně nákup doporučují spíše ve slevě, za plnou cenu totiž toto dílo dle mého názoru kvůli nedostatku nestojí.

60%
Bonusweb
25. 6. 2017
Maskovaný sériový vrah se od uvedení prvního filmu před 37 lety vrací v očekávané hře pro více hráčů. Děs kolem sebe vytváří stále a při hraní s dobrou partou vás může bavit velice dlouho. Bohužel však lze při každém jeho kroku cítit, že hra by chtěla doladit a hlavně dostat injekci dalšího obsahu.

6/10
Game Informer
2. 6. 2017
Friday the 13th's amazing showdowns are undermined by a host of technical and pacing issues.

3/5
HardcoreGamer
29. 5. 2017
Players can absolutely see the incredible potential of Friday the 13th: The Game. When the game works without issue, it provides a fantastic, tense experience unlike other asymmetrical horror games on the market. It could just be so much better. Polishing off the bugs and expanding with additional content and modes would turn this into a title that becomes a longstanding favorite rather than something...