Hodnoceniher.cz

Football Manager 2016

83%

Průměr z 5 recenzí
#pc #strategie #fotbal #simulace #rpg #windows #simulátory #mana #offline režim #man #kolej #důležitý fakt #blbůstka #online režim #řeč #hráč série #rychlé hraní #online mód #sports interactive #piłka nożna #pc

Recenze

9/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Jasne, SI Games znowu zrobiło parę durnych zmian w UI, ale z drugiej strony silnik meczowy prezentuje się znakomicie, a szereg różnego rodzaju małych zmian i nowości pozwala na przyjemniejsze zarządzanie naszym klubem. Reasumując: szykujcie sporo wolnego czasu, bo w tym roku Football Manager powrócił do swojej najwyższej formy.

8/10
Tiscali Games
11. 1. 2016
Letošní kombinace vylepšení a drobných novinek vytváří vynikající zážitek, který usnadní vstup nováčkům, zatímco přehledností a celkovou odladěností potěší i veterány. Skoková revoluce se nekoná, ale popravdě řečeno, ta by sérii v její momentálně povedené formě mohla spíše uškodit.

Eurogamer.cz
21. 12. 2015
Tento ročník bez dramatických změn, spíše taková údržba a řada kosmetických úprav. Potěšila lepší HW optimalizace. Bez medaile.

4/5
Hrej.cz
9. 12. 2015
Na novém díle opět nelze nalézt žádnou výraznou chybu. Novinka v podobě Touch režimu potěší zejména hráče na tabletech, zbytek neurazí ostřílené harcovníky.

4/5
Doupě
20. 11. 2015
Football Manager je zkrátka hra, které musíte dát čas. Pokud zvládnete první krůčky a naučíte se základy, hra vás poté vtáhne a vy u ní strávíte stovky hodin. Celkově působí pěkným dojmem a pokud jste začátečníci série, s klidem vám doporučím tento díl. Vše vám ukáže a provede hrou, potom už je jen na vás, jestli ten čas, který vám dal on, obětujeme i vy jemu.