Hodnoceniher.cz

FINAL FANTASY TYPE-0 HD

66%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #rpg #final fantasy #final fantasy type-0 #hd #jrpg #psp #remaster #ps4 #xbo #square enix #rollenspiel #action-rollenspiel #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

82%
GameStar.de
21. 8. 2015
Mit seiner deutlich erwachseneren Story ist Type-0 die perfekte Vorbereitung auf Final Fantasy 15 - allerdings nicht die hübscheste.

3/5
Hrej.cz
30. 3. 2015
Nevěřte všemu, co se říká, stará láska opravdu rezaví. Type-0 HD nabízí východisko všem hráčům, kteří hledají zašlou slávu série Final Fantasy. Návykový soubojový systém a silné příběhové momenty bohužel nedokážou oponovat limitům herního světa a celkové hratelnosti.

75%
Czechgamer.com
29. 3. 2015
Pre fanúšikov Final Fantasy povinnosť! Nováčikom odporúčam počkať na regulérny pätnásty diel. V prípade, že ste ochotný titulu odpustiť technické neduhy, pokojne si k hodnoteniu nejaké tie bodíky pričítajte.

7/10
XboxWeb.cz
17. 3. 2015
Hodnocení je na sklonku sedmičky s osmičkou. Chceme si však nechat rezervu, a tak udělujeme sedm. Mimo to nás vypuštění multiplayeru tak rozhodilo, že ji možná hra nese oprávněně. Nicméně to nic nemění na tom, že co se týče sólo hraní, jde v rybníčku JRPG o unikátní zábavu.

GamePark
17. 3. 2015
Trocha historie nikoho nezabije

2,5/5
HardcoreGamer
16. 3. 2015
Final Fantasy Type-0 HD contains highly enjoyable combat that’s unfortunately limited by its design. The repetitive nature of how the missions are structured damages the overall experience, not to mention it isn’t until roughly halfway through the campaign before a meaningful plot is established. That tied in with a cast that’s spread too thin equates to a story that had incredible promise but ends...

6/10
Game Informer
16. 3. 2015
The long-awaited port of the Japanese PSP title includes a number of fresh ideas for the franchise, but lackluster combat and confusing storytelling pull it down.