Hodnoceniher.cz

FIFA Street 3

65%

Průměr z 4 recenzí
#nintendo ds #xbox 360 #playstation 3 #ps3 #x360 #ds #sportovní #konzole #fifa #trickster #fifa street #street #řeč #tvář #hra the #rychlý pohyb #skvělý multiplayer

Návody, cheaty

Recenze

3/5
Doupě
19. 2. 2008
Legrační karikatury fotbalových hvězd se prohánějí pod Karlovým mostem: a my je máme brát vážně? Berte. FIFA Street 3 možná není revolucí, ale porcí zábavy vás dostatečně zasytí.

6/10
Tiscali Games
15. 2. 2008
V jádru sympatický, hratelný, zábavný a hezky stylizovaný arkádový fotbálek. Problém je, že bavit se patrně nebudete příliš dlouho, už po chvíli je vše hodně repetitivní a hra upadá do stereotypu. Děláte triky, střílíte góly, děláte více triků, aktivujete gamebreaker… a střílíte více gólů. Velká sláva to není ani po stránce obsahové. Osobně bych FIFA Street...

78%
Bonusweb
15. 2. 2008
Zaplivané plácky už pomalu přestávají být in. Dnes se fotbal přesouvá pod Karlův most nebo na střechu tokijského věžáku.

3/5
Hrej.cz
15. 2. 2008
Na první pohled velmi ambiciózní titul podpořený vším, co ke hrám od EA patří. Na stranu druhou se až příliš brzo dostaví pocit nudy a nutného zla. Je to určitě škoda, neb ambicí, jak být opravdu povedeným titulem má FIFA Street 3 dostatek. Uvidíme, snad za rok, není ale proč nedržet pěsti.