Hodnoceniher.cz

FIFA 12 (PS3)

91%

Průměr z 3 recenzí
#ps3 #sport

Recenze

92%
Sony-Playstation
28. 10. 2011
FIFA 12 nabízí zase o něco lepší zážitek z fotbalového světa, a tak během hraní zažijete hromadu radostných momentů, ale i zklamání. Jásající stadiony se skvělou atmosférou jako doopravdy, to je FIFA 12. Pro všechny fanoušky fotbalu je FIFA 12 naprostá povinnost, protože nejde jen o obyčejnou kopii předchozího ročníku, jako se většina hráčů vždy domnívá, ale o zcela novou hru.

9/10
Doupě
5. 10. 2011
Pokud chcete zažít jásající stadiony po úspěšné kombinaci před brankou soupeře, skvělou atmosféru držící vás v sedačkách, zatímco drtíte gamepad, stejně jako příjemný fotbalový zážitek, tak vám mohu s klidným srdcem FIFA 12 doporučit. Hrajte sami, hrajte s kamarády, nebo úplně cizími lidmi, i fanoušci předchozích dílů si najdou dost vylepšení a úvodní dilema, zda srovnávat, či brát FIFA 12 jako novou...

9/10
Zing
28. 9. 2011
Po loňském hitu FIFA opět dokázala překvapit a vydala se směrem, který málokdo čekal. Směrem velkých inovací a revolučních prvků, které zavřou klapačku dlouho remcajícím fanouškům a hráčům prahnoucím po větších změnách. Tady je máte, černé na bílém. Tak hurá na stadión.