Hodnoceniher.cz

Feudal Alloy

77%

Průměr z 8 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #středověk #akční #plošinovka #česká hra #2d #metroidvania #ps4 #windows #mac #ps4 pro #switch #xbox one x #akční adventura #výkřik #škoda #úplný konec #konec hry #vynikající doplněk #celá hra #nepřítel #zábavná hra #adaptér #nová schopnost #herní svět #terminator #důležitá věc #úhyb #mince #olej #bojový styl #grafický styl #malý titul #elektrický šok #x1 #feudal alloy #attu games #xbox

Recenze

8/10
XboxWeb.cz
11. 5. 2019
Neberte stařečkům medicínu nebo namíchnete jejich zahradníka. Ač je hlavní hrdina jen mobilní akvárko, dokáže si získat srdce nebojácným odhodláním a nerovným soubojem s plechovým podsvětím. Skromné zázemí české plošinovky je ve výsledku ohromnou předností, protože titul drží jasný koncept od začátku až do konce. Když by se zapracovalo na inventáři a nepřátelích, kteří dokáží pěkně naštvat, rád bych...

8/10
GamePark
24. 1. 2019
Sotva mě zklamal nudný battle royale mód v podání CS: GO, dostalo se mi do rukou originální dílo z české produkce. A můj názor? Poklona a uznání.

7/10
Doupě
22. 1. 2019
Jak jistě víte, Feudal Alloy je kromě tradiční trojice platforem k dispozici také na Switchi, díky čemuž hru můžete hrát opravdu kdekoliv z pohodlí hybridní konzole od Nintenda. Ne všichni ale mají to štěstí ji mít doma, takže se rozhodně hodí podívat na to, jak si titul vede na cestovním notebooku. 

8/10
Zing
17. 1. 2019
Z kraje roku 2019 se řítí na naše herní zařízení velmi zajímavý produkt z českých luhů a hájů. Studio Attu Games dokázalo vytvořit velmi slušnou hopsačku schopnou potrápit relativně vyšší obtížností, takže se nenechte zmást líbivým designem. Ve Feudal Alloy poteče olej proudem.

70%
Bonusweb
17. 1. 2019
Povedená 2D skákačka od českých tvůrců sice neobrátí herní průmysl naruby, ale díky chytlavé hratelnosti a milé grafice zaručeně pobaví všechny věkové kategorie.

85%
Czechgamer.com
17. 1. 2019
Poctivá hrateľnosť vystavaná na krásnom arte a originálnej atmosfére

4/5
Hrej.cz
17. 1. 2019
V plechovém robotím těle bije srdce, které by mohl lecjaký větší tým závidět. Feudal Alloy je velmi příjemná oddechovka, která opět potvrzuje platnost starého rčení o českých ručičkách.

7/10
Tiscali Games
17. 1. 2019
Robot jako středověký rytíř a podzemí plné pokladů? Takové kombinaci nejde odolat. Potrhlá česká plošinovka nabízí příjemnou zábavu i hezkou podívanou, chybí ale trocha pečlivosti v detailech.