Hodnoceniher.cz

Fallout Tactics

80%

Průměr z 3 recenzí
#windows #pc #rpg #fallout #fallout 4 #fallout 3 #fallout 2 #fallout tactics #fall #neznámý vývojář #holý fakt #tactics #klasik #znovuzrození #řeč #post-apokalyptický svět #mix #ocel #pošta

Návody, cheaty

Recenze

4/5
Doupě
28. 1. 2003
Počeštění všech textů, nadabování videí, bonusové CD plné užitečných materiálů a v neposlední řadě také skvělá cena. To vše jsou trumfy, kterými se pyšní nové vydání hry Fallout Tactics, jejíž prodej u nás v brzké době zahájí firma CD Projekt. Projevil se na tomto skvostu pomalu se usazující prach doby takřka dvou let? Stojí i dnes za investici?

4/5
Doupě
16. 4. 2001
Po dlouhém období půstu, kdy se v pustinách času rozkládajících se za Falloutem 2 nic nedělo, se všichni příznivci této legendární akční RPG konečně dočkali. Fallout Tactics: Brotherhood Of Steel je sice RPG taktická týmová akce, ale vem to čert. Pustiny čekají, rekruti! Následujte mě!

8/10
Tiscali Games
3. 4. 2001
Fallout Tactics je odklon od zavedené tradice předchozími dvěma díly. Z oblasti RPG se přesouvá na pole taktických her, ale ty nejlepší prvky z RPG si zachovává. Autoři možná doufají, že tak přilákají k třetímu vydání Fallout příznivce obou žánrů. Šance k úspěchu je podle mne velká.