Hodnoceniher.cz

Fallout 76: Wastelanders

68%

Průměr z 4 recenzí
#bethesda #fallout 76 #pc #ps4 #xbox-one

Návody, cheaty

Recenze

3/5
Hrej.cz
6. 5. 2020
Jednu díru ve světě Falloutu 76 Wastelanders zalátaly, pořád však zůstává děravý jako ementál. Nový příběh a přítomnost NPC nedokážou vyvážit řadu přetrvávajících chyb technického i designového rázu.

8/10
Respawnpoint
20. 4. 2020
Fallout 76: Wastelanders skutečně dokázalo oživit svět hry, která byla odsouzena k záhubě. Velkou zásluhu na tom má implementace NPC, nového příběhu a zejména pak úprava hratelnosti, vývoje postavy a podstatně lepší optimalizace. Nicméně stále je co zlepšovat, jelikož chyby zde stále jsou, ale vše je na dobré cestě.

7/10
Zing
20. 4. 2020
Wastelanders dokazují, že Fallout 76 není pro Bethesdu mrtvým titulem a i nadále počítá s jeho podporu. Jedná se o obří rozšíření, které je navíc pro všechny stávající i nové hráče zdarma. Vylepšení v podobě dialogů, nového příběhu a lidských NPC dodávají hře druhý dech. Zároveň však hra stále bojuje se stejným problémem – opravou jednoho bugu se objeví jeden další. Otázkou zůstává, jestli se hře podaří...

60%
Alza
16. 4. 2020
Fallout 76: Wastelanders do Západní Virginie přináší tolik žádaná NPC, na které komunita tak dlouho čekala. Pokud hru už máte, tato expanze je podle mého dobrým důvodem k tomu, abyste se opět pustili do průzkumu surového postapokalyptického světa. Nejsem si však úplně jist tím, zda bych Fallout 76 doporučil i těm, kteří ho zatím nevlastní, jeho budoucnost je totiž stále značně nejistá.