Hodnoceniher.cz

Expeditions: Rome

81%

Průměr z 4 recenzí
#strategie #pc #thq nordic #thq #spartak #spartakus #říše #armáda #expeditions #kleopatra #aaa #caesar #styl #krása #děj #historie #egypt #gal #řecko #gálie #škoda #řím #rys #stolní počítače na heureka.cz #akční hry #dobrodruzne #historické #rpg #steam #tahové strategie

Recenze

8,5/10
Gamebro
10. 2. 2022
Není to tak dávno, co jsme dobývali Britské ostrovy ve hře ze série Expeditions od vývojářského studia Logic Artists. Nyní nás čeká římské tažení a díky tomuto zaměření se dočkáme bitev jiných rozměrů se spoustou nových mechanizmů, které toto období nabízí.

72%
Czechgamer.com
10. 2. 2022
Slušné RPG v prostředí starého Říma nabídne kromě taktických soubojů i lekci z historie. Škoda jen, že po čase začne být hra zbytečně zdlouhavá a budete se nutit k tomu, abyste ji dohráli.

8/10
Doupě
4. 2. 2022
Příjemné historické dobrodružství, které vás díky zábavnému soubojovému systému, zajímavým úkolům a příjemným reakcím na vaše akce chytne a nepustí. Škodou na kráse je nezajímavý systém zpravování legie a místy vleklý děj.

8,5/10
Gaming professors
31. 1. 2022
Expeditions: Rome staví na jménu skvělé série, nicméně onu laťku posouvá ještě o několik příček výše. Příběh hry je zasazen do historického prostředí antického Říma, a skvěle jej využívá ve svůj prospěch. Zároveň můžete ovlivnit tok dějin a to v závislostech na vašich činech a rozhovorech. Jedná se o velmi povedenou kombinaci RPG a taktické strategie, v krásném grafickém zpracování. Během hraní se...