Hodnoceniher.cz

Enslaved: Oddysey to the West (PS3)

78%

Průměr z 4 recenzí
#ps3 #third person akce

Recenze

85%
GameSite.sk
23. 1. 2011
Občas vie nahnevať hlavne kamera. Celkovo však Enslaved obsahuje viac pozitív ako negatív, aj keď neprináša nič nové, všetko čo je použité v hre funguje tak ako má.

8,6/10
hry.Sme.sk
23. 11. 2010
apriek pomerne závažnému problému je Enslaved hrou, pri ktorej sa dá táto prekážka nie prehliadať, dokonca ani nie ignorovať, ale akosi ju akceptujete a napriek jej závažným dôsledkom sa bavíte. Presne preto je Enslaved nenápadným, avšak o to hrateľnejším, pútavejším a atmosférou nasiaknutým hitom sezóny. Jediné, čo by vás od hrania malo skutočne odradiť, je nenávisť k third person akčným hrám.

8/10
Doupě
12. 11. 2010
Výsledek ovšem stále představuje velmi podařenou a zábavnou hru. Enslaved: Odyssey to the West má svoje jedinečné kouzlo, je melancholicky depresivní i vtipné, akční i taktické. I přes chyby je prostě radost hrát a třeba se jen koukat, protože Enslaved je trochu jak velmi zábavný dobrodružný film.

6/10
Eurogamer.cz
12. 10. 2010
Herní náplň i prostředí trpí kolísavou kvalitou, kdy krásné zážitky střídají bohapusté a nudné pasáže, ruku v ruce s nepříjemnými chybami grafiky a nepřesným ovládáním.