Hodnoceniher.cz

Empire: Total War

89%

Průměr z 16 recenzí
#pc #strategie realtime #strategie #total war #empire: total war #god of war 2018 #jednoduchý cíl #ráj #tok času #vychytralost #důležitý bod #empire #zvelebování #řeč #total #this war #windows #echtzeit-strategie #sega #creative assembly #news #empire: total war #michael graf #pc #strategie

Návody, cheaty

Recenze

93%
Czechgamer.com
3. 5. 2009
Empire: Total War je jedna z nejlepších strategií, co jsem v životě viděl a hrál.

85%
GamesWEB.sk
31. 3. 2009
Každý jeden vojak sa správa rôzne, budovy sa rozpadajú na kusy, od lodí odlietavajú kusy dreva, skrátka radosť pozerať – radosť hrať.

8/10
GamePlanet.cz
23. 3. 2009
Kvalitní strategický titul, který sérii Total War ostudu nedělá, ale o nějaký převrat zde taky nejde.

8,8/10
hry.Sme.sk
17. 3. 2009
Možno občasné bugy, možno by mohla byť umelá inteligencia niekedy dôraznejšia a viac premýšľať, nenechať sa poľahky vlákať do pasce... možno. Že sa to výborne hrá a na chyby nebudete klásť veľký dôraz, však hovoríme na rovinu.

90%
Recenzeher.eu
17. 3. 2009
Hra jak po grafické tak audiovizuální stránce na vysoké úrovni. Zvuky ve hře skvěle doplňují atmosféru, která je perfektně dokreslena grafickými aspekty. Prostě a jednoduše strategie jak má být.

5/5
Hrej.cz
8. 3. 2009
Další díl série, který není jen nastavovanou kaší, ale vynikající sociopolitickou simulací významného období ve světových dějinách s tradičním důrazem na taktické hody na bojišti. I přes počáteční skepticismus musím sklonit poníženě hlavu a zatleskat.

9/10
Hrej.cz
8. 3. 2009
Další díl série, který není jen nastavovanou kaší, ale vynikající sociopolitickou simulací významného období ve světových dějinách s tradičním důrazem na taktické hody na bojišti.

GamePark
7. 3. 2009
Dnes už je tomu tak sice v menší míře než dříve, ale stále platí, že se na trhu dají nalézt jak realtimové, tak tahové strategie. Obvykle jsou to dva jasně oddělené světy a jejich hráči se mezi sebou mnohdy nemusí. Zatímco tahovkáři považují milovníky realtimovek za vyměklé, naopak jsou zase vnímáni jako staromilští a neochotni se přizpůsobovat novým trendům. Obě dvě skupiny mají jednoznačně své výhody...

87%
GamePark
7. 3. 2009
Hra jako taková funguje velmi dobře, příjemně se ovládá a ani po desítkách hodin nepřestává bavit. Drobnějších chybky v jednotlivých mechanismech v celku zase tolik netrápí. Možná největší překážkou tak je specifické období dějin.

88%
GameStar.cz
6. 3. 2009
Výborná strategie, kterou by neměl minout žádný fanda tohoto žánru a historie obzvlášť. Tak propracovaný kousek se jen tak nevidí.

89%
Bonusweb
4. 3. 2009
Není pochyb o tom, že Empire: Total War je jednou z největších strategických událostí roku.

9/10
Doupě
4. 3. 2009
Samozřejmě se najdou tací, co si budou stěžovat na drsnou grafiku, otřesně vyvážený zvuk, občasnou nemožnost hru přepínat a poměrně časté padání. Geniální stratégové jsou však zvyklí podobná nepohodlí přetrpět a ze svých skrýší vylézt na světlo pro tuto hru.

4,5/5
Doupě
3. 3. 2009
Pro přehlednost jste omezeni na čtyřiadvacet jednotek v jedné armádě, ovšem armád můžete mít klidně i více. Je přitom jen na vás, a možnostech vašich měst, jaký mix jednotek si do armády nasázíte. Nejspíš bude ale značně zastoupena pěchota, jak jsem ostatně uvedl na začátku.

9/10
Tiscali Games
2. 3. 2009
Mistrně vybroušený klenot, který od absolutní desítky odrazila místy váznoucí umělá inteligence. I tak se jedná o strategii, kterou letos bude těžko co překonávat.

9/10
Tiscali Games
2. 3. 2009
Mistrně vybroušený klenot, který od absolutní desítky odrazila místy váznoucí umělá inteligence. I tak se jedná o strategii, kterou letos bude těžko co překonávat.

90%
GameStar.de
27. 2. 2009
Trotz Kinderkrankheiten der beste Serienteil.