Hodnoceniher.cz

El Hijo: A Wild West Tale

73%

Průměr z 3 recenzí

O hře

El Hijo - Příběh divokého západu je vzrušující spaghetti-westernová tajná hra, ve které provázíte šestiletého chlapce v jeho hledání najít jeho matku.

Jako šestiletý „El Hijo“ musí vždy proklouznout kolem nebezpečí svého světa. Jak překonává své výzvy, získává sebevědomí a mazanost as tím i další plány, jak se dostat přes své nepřátele. Na své cestě se ocitne v odlehlém klášteře, drsném a nemilosrdném úseku pouště a příhraničním městě plném zločinu a darebáctví.


#ps4 #el hijo #pc #xbox #playstation #survival #xbox-one #nintendo switch #divoký západ #stealth #chlapec #celá hra #začátečník #zorné pole #hlavní hrdina #nepřítel #xbox series x/s #trailer #xbox series

Recenze

7/10
XboxWeb.cz
25. 3. 2021
Přes toto všechno je El Hijo moc pěknou hrou s příjemnou hratelností, která je výzvou a někdy se mi z hlavy kouřilo opravdu dost. Nebýt horšího ovládání a místy hodně nevyvážené obtížnosti, bylo by hodnocení klidně i vyšší. I tak se však jedná o pěknou stealth hru, kterou jistě ocení všichni příznivci tohoto žánru.

7/10
Doupě
23. 3. 2021
Pro zkušeného hráče je El Hijo oddechovka, ale pro nováčky ve stealth žánru je to slušný úvod, jak se seznámit se základními mechanikami a postupem času se mohou propracovat ke složitějším hrám tohoto žánru. Je to vesměs příjemná záležitost, ale má své mouchy jako primitivní umělá inteligence a interakce s prostředím by si zasloužily trochu poladit.

4/5
Hrej.cz
23. 3. 2021
Krásná grafika, skvělý level design, jednoduchá, ale bezchybná hratelnost… Znám horší výchozí pozici, z jaké vás o kvalitách přesvědčit. Takže hasta la vista, syčáci, běžte si to taky zahrát!