Hodnoceniher.cz

EA SPORTS UFC 3

79%

Průměr z 5 recenzí
#xbox-one #playstation 4 #ea sports ufc 3 #ps4 #xbo #ea sports #mma #ea canada #bijatyka #ea sports ufc 3

Recenze

8,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Śledź autora na Twitterze

8/10
Zing
12. 2. 2018
Fandové UFC zřejmě neodolají a budou spokojeni, ostatně lepší hra z prostředí oktagonu jednoduše není, pokud však vlastníte předchozí díl a zápasy z oktagonu sledujete pouze příležitostně, s koupí bych nijak nespěchal.

4/5
Hrej.cz
9. 2. 2018
Jen několik drobných chyb dělí třetí UFC od absolutního hodnocení. Kvalitní porce obsahu a zábavný kariérní režim spolu s UFC Ultimate Team je ale dostatečně pádným argumentem pro všechny fanoušky drsných zápasů.

GamePark
8. 2. 2018
Zatímco roku 2014 jsme se dočkali prvního dílu bojové série EA Sports UFC, již o dva roky později jsme mohli rozdávat rány v druhé epizodě. Ani letos však hráči neostrouhali a dočkali se kompletně nového dílu, tentokrát už s číslovkou 3. Stejně jako předchozí díly, i nyní se do realistického ringu mohou vydat pouze majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One.

3,5/5
HardcoreGamer
30. 1. 2018
Fans of the sport will get a kick out of EA Sports UFC 3. While the career mode is lacking the expected pizazz, and can be a grind later into your story, the Ultimate Team offers an engaging online component that can be played for hours on end. Sure, it does have a loot box implementation (or card packs in this case), but the amount of in-game currency earned from each fight is properly balanced so...