Hodnoceniher.cz

Dungeons & Dragons: Daggerdale

32%

Průměr z 4 recenzí
#pc #rpg #x360 #ps3 #konzole #dragon #dungeon #pro #řeč #promarněná příležitost #nízké rozlišení #začátek příběhu #dragons #dungeons #druhý konec

Návody, cheaty

Recenze

1,5/5
Doupě
10. 7. 2011
Daggerdale je promarněná příležitost a hry s oblíbenou licencí D&D by si určitě zasloužily důstojnější zpracování. Hru můžu doporučit snad jen opravdu zarputilým milovníkům D&D univerza, či začínajícím hráčům, kteří prominou některé bugy a naopak s povděkem přijmou nízkou cenu. Pro ostatní hráče však platí: „na vlastní riziko“.

1/5
Hrej.cz
22. 6. 2011
Jestli D&D momentálně v RPG hrách umírá, pak už víme, jak vypadá jeho kat. Ano, vypadá jako Daggerdale. Jako ostuda žánru.

39%
GamePark
12. 6. 2011
Už je to dlouho, co se obyvatelé Forgotten Realms probojovali na obrazovky monitorů. Naposledy šlo o NWN2, a to už je nějaký pátek. Nuže, Daggerdale ukončilo dlouhý půst příznivců D&D, učinilo tak ovšem způsobem poněkud rozpačitým. Nechci tvrdit, že úsilí Bedlamu a Atari vyšlo vniveč, ale o žádný zázrak se taky nejedná, nadčasové licenci se nedostalo zpracování, jaké by si zasloužila. To tedy ne.

39%
GamePark
12. 6. 2011
Od titulu založeného na D&D licenci bych čekal, že mě vyškolí v lecčem, přesto jsem nebyl připraven na Daggerdale a jeho tvrdou lekci z primitivity. Jistě, zabojujete si. Ano, na vlastní kůži poznáte, jak funguje čtvrtá edice pravidel D&D. Soubojových kratochvílí si zkrátka užijete habaděj, ovšem ne v takovém standardu, jaký byste si – zejména pokud jste hráli BG, NWN apod. – představovali. A co je...