Hodnoceniher.cz

Driver Parallel Lines

72%

Průměr z 4 recenzí
#windows #wii #ps2 #xbox #pc #akce #vychytralost #řeč #solidní porce #pára #čtvrtý díl #malý problém #zpracování příběhu #špatný pocit #pár #příběhové zasazení #trilogie #čtvrt #čtvrť

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Tiscali Games
16. 7. 2007
V paralelní linii pro PC naleznete sice druhý nejlepší díl celé série, ale na dnešní poměry je to jen průměr, který PS2 originál v ničem nepřekoná. Jestli pro vás je poměrně svázaná hra s pouze standardním zpracováním a bez jakékoli přidané hodnoty (žádný nový obsah, funkce atd.), to se musíte rozhodnout jenom sami.

4/5
Doupě
8. 7. 2007
Na sérii Driver jakoby dolehlo zvláštní prokletí, které nikdy nedovolilo zopakovat úspěch prvního dílu. Nebo se mu aspoň přiblížit. Druhý a tuplem třetí díl totiž zapadlo do hlubin zapomnění. Avšak malá jiskra naděje nakonec svitla u nového následovníka, Parallel Lines, jenž nyní dorazil na pulty obchodů.

75%
Bonusweb
2. 7. 2007
Driver se nenápadně vrací na svou domovskou platformu. Napjatí hráči čekají, zda půjde o fiasko hodné předchozího dílu, nebo se série svou kvalitou vrátí na počátek. Stačí kliknout a dozvíte se to v naší recenzi!

GamePark
29. 6. 2007
Příběh série Driver věru není jednoduchý. První díl vyšel v roce 1999, ještě předtím, než naplno propuklo šílenství kolem novodobého Grand Theft Auta. Neměl sice otevřenou strukturu, nicméně mise byly přímo nabity vzrušením. Zrodil se hit. Dvojka z nejvyšších příček poněkud ustoupila, přesto šlo o kvalitní hru, ovšem ověnčenou jedním velkým problémem – vyšla totiž jen na konzolích. Třetí díl toto faux...