Hodnoceniher.cz

Draugen

67%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #adventura #draugen #xbox #drama #severská mytologie #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #red thread games #adventure #grafik-adventure

Recenze

6/10
XboxWeb.cz
28. 2. 2020
Draugen má výbornou atmosféru a ústřední dvojici, která by si zasloužila vlastní stand-up. Vtipné dialogy za svitu podzimního slunce vnáší zář do temného srdce kdysi úspěšné vesnice. Bohužel příběh se až příliš zaměřuje na stav mysli hlavního hrdiny, až nakonec úplně zadupe ty nejzajímavější části příběhu. Po připočítání primitivní herní náplně vyjde řemeslně a vizuálně opojná adventura, které se vyprávění...

6/10
Tiscali Games
8. 6. 2019
Řemeslně povedená „fjord-noirová“, psychologicky laděná adventura, již však sráží nepřiměřené ambice, kterým i kvůli svému krátkometrážnímu záběru jednoduše nemůže dostát.

77%
GameStar.de
7. 6. 2019
Draugen bietet als Spiel nicht viel, lebt aber von seiner Atmosphäre, den interessanten Figuren und den Geschichten um sie.

7/10
Vortex
4. 6. 2019
Draugen je povedená konverzační explorativní adventura s realistickými postavami a výbornou zápletkou, která vás vezme do jedné z nejmalebnějších virtuálních lokací, jakou jste kdy navštívili. Pohříchu jí ale schází více opravdových hádanek a především uspokojivé finále, které by kompenzovalo překvapení z toho, že hra vám zabere jen o trochu více času než delší film.