Hodnoceniher.cz

Dragon's Dogma

85%

Průměr z 6 recenzí
#playstation 3 #akční #rpg #sandbox #ps3 #x360 #konzole #the elder scrolls v: skyrim #herní produkce #japonsko #dragon #skvělý pocit #řeč #příchuť #unikátní přístup #sky #skrytý poklad #dragon's dogma #yakuza: like a dragon #kyklop #herní gigant #tes v: skyrim #capcom #capcom #ps3 #xbox 360

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Dragon's Dogma ma kilka bardzo mocnych punktów. Jest wymagająca, stawia przede wszystkim na taktyczną walkę, przemyślany rozwój bohatera i jego wiernego sojusznika oraz bardzo duży, otwarty świat, mimo wszystko odpowiednio zaskryptowany, co pozwala doznawać epickich wrażeń. To niezłe i oryginalne doświadczenie, choć osobiście z chęcią zobaczyłbym tu więcej barw, więcej dialogów i całej erpegowej sfery...

Eurogamer.cz
16. 1. 2016

4/5
Doupě
13. 6. 2012
Dragon’s Dogma rozhodně není dokonalou hrou (ani vizuálně nejkrásnější), na různé chybky narazíte co chvíli, AI parťáků občas vytočí k nepříčetnosti a uživatelské rozhraní zrovna není vrcholem komfortu, ale pokud dokážete tyhle drobnosti odpustit, čeká vás poctivé hardcore RPG, které se stane na pěkných pár desítek hodin vašim novým domovem.

9/10
Zing
4. 6. 2012
Akční fantasy, které kombinuje tradiční prvky japonských i amerických RPGček, stejně jako fůru známých her do jednoho klubka. Někdo by mohl namítat, že z toho nic dobrého vzejít nemůže, svými možnostmi ale Dragon’s Dogma jasně dokazuje, že tu někdo myslel správnou částí těla. Těšíme se na dvojku.

9/10
Tiscali Games
31. 5. 2012
Poctivé fantasy RPG, které mísí japonskou a evropskou školu a nabízí bohatý zážitek na desítky až stovky hodin. Stejně jako Dark Souls vám nedá nic zadarmo a po vzoru Skyrimu servíruje obrovský živoucí svět s vlastními pravidly. Přidává adrenalinové souboje společně s unikátním systémem parťáků a v závěru roku se hrdě popere o post letošního krále her na hrdiny.

8,5/10
Game Informer
18. 5. 2012
It’s not perfect, but its arsenal of unusual party mechanics and combat flourishes make Dragon's Dogma worthy of any virtual sword-swinger’s time.