Hodnoceniher.cz

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

78%

Průměr z 2 recenzí

O hře

Zahrnuje uznávaný DRAGON QUEST XI a přidává další scénáře specifické pro jednotlivé postavy, výběr hraní s původním soundtrackem nebo velkou orchestrální verzí hudby, možnost přepínání mezi 2D a 3D grafickými režimy, japonská možnost hlasového hraní, a mnohem víc!

UŽIJTE SI MASIVNÍ OBSAH základní hry a nové scénáře specifické pro jednotlivé postavy, které nabízejí možnost dozvědět se více o některých vašich oblíbených společnících.

HRAJTE, JAK CHCETE, přepínání mezi 3D HD nebo 2D 16bitovými režimy, původním soundtrackem nebo orchestrální verzí hudby a anglickým nebo japonským zvukem.


#pc

Recenze

4/5
Cooldown
18. 1. 2021
Hledáte perfektní příklad klasického JRPG titulu? Našli jste ho – Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age DE se drží žánrových zvyklostí jako klíště a v rámci své škatulky jde o téměř bezchybný titul. Pár nedostatků by se na hře sice našlo a rozhodně by jí prospěla odvážnější designérská rozhodnutí, na finálním verdiktu to ale nic nemění: doporučujeme ji. Nováčkům, veteránům, japanofilům, všem.

75%
Bonusweb
26. 12. 2020
Klasické JRPG se ve vylepšené podobě vrací na scénu. Oslní kouzelným audiovizuálním zpracováním i propracovanými souboji, zamrzí omezení herního světa.