Hodnoceniher.cz

Donkey Kong Country Returns 3D

83%

Průměr z 5 recenzí
#3ds #akční #plošinovka #arkády #nintendo 3ds #donkey kong #donkey kong country: tropical freeze #kong country #řeč #kreativita #return #křivka #nintendo #monster games

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Tiscali Games
2. 11. 2013
Na první pohled roztomilá a půvabná plošinovka, ze které se po hlubším ohledání vyklube jedna z nejnáročnějších a nejobsáhlejších hopsaček současnosti. Skvělý remake, u něhož výrazněji zamrzí jen občasné trable s ovládáním a komplikovaný multiplayer.

9/10
Hrej.cz
4. 7. 2013
Kéž by bylo podobně dobře zvládnutých portů více. Ikonický opičák si vaši pomoc při hledání svých banánů rozhodně zaslouží a na cesty je jako stvořený.

4/5
Doupě
28. 6. 2013
Pokud se dá Donkey Kong Country Returns 3D něco vytknout, je to fakt, že hratelnost není tak úplně uhlazená jako v případě největšího klenotu Nintenda – Maria. Masivní opičák má přeci jen trochu jinou dynamiku pohybu a setrvačnost, na niž si musíte zvykat a nepřináší tak vybroušenou ovladatelnost. I přesto rozhodně stojí za to, abyste se s Donkey Kongem (znovu) seznámili. Donkey Kong Country Returns...

8/10
Konzolista.cz
18. 5. 2013
Donkey Kong Country Returns 3D je jednodušší, ale jinak veskrze stejnou hrou jako tři roky stará Wii verze. Skvěle vypadá, skvěle se hraje a nabízí vynikající zábavu jak hardcore šílencům, tak ryze nehráčským typům. Lepší 2D plošinovku zatím 3DS nemá.

8,5/10
Game Informer
17. 5. 2013
This 3DS version maintains the high quality bar set by the original, and adds some new features that make its daunting challenge more accessible.