Hodnoceniher.cz

Divinity 2: The Dragon Knight Saga

73%

Průměr z 3 recenzí
#pc #rpg #akční #fantasy #windows #x360 #konzole #divinity original sin #the banner saga #dlouhé hraní #vysoký level #div #kořen #knight #divinity #chuck norris #dragon #svitek #zvláštní úkaz #řeč #saga #sága #yakuza: like a dragon #nový problém

Návody, cheaty

Recenze

79%
Czechgamer.com
17. 12. 2010
Ona sice nevypadá kdovíjak k světu a není to nejlepší pod sluncem, pokud se ale dostanete pod tvrdou slupku, objevíte svéráznou řežbu s dračí havětí v čele.

3,5/5
Doupě
15. 12. 2010
Naštěstí je však úprava znát aspoň na grafice, která je i přes jistou zastaralost lehce nadprůměrná a oko rozhodně neuráží, i když je poměrně nelogicky uzamčena na nějakých 30 FPS. Mnohem hůře jsou na tom po technické stránce animace, jež žádnou renovací pravděpodobně neprošly: jak jinak si potom vysvětlit, že hlavní hrdina vypadá při běhu jako chovanec Jedličkova ústavu?

7/10
Tiscali Games
9. 12. 2010
Velmi zajímavé RPG, k jehož krásám však nepronikne každý. Své kvalitní jádro totiž balí do ne zrovna vyvážené obtížnosti, která se i u otrlejších hráčů může časem zvrhnout ve frustraci. Jakmile si ale vycepujete postavu a naučíte se pár fíglů, odmění se vám oldschoolovou (v dobré slova smyslu) hratelností a vysokou koncentrací humoru.