Hodnoceniher.cz

Devil's Hunt

49%

Průměr z 5 recenzí
#pc #devil’s hunt #andělé #rpg #demoni #ps4 #windows #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #akční hry #brutální #dobrodruzne #mlátička #nezávislé

Recenze

5,5/10
Gaming professors
30. 11. 2021
Devil's Hunt na první pohled rozhodně působí jako akční a brutální mlátička se zajímavě ztvárněným světem a lehce otřepaným příběhem. Bohužel tak pouze působí, je to mylný dojem. Místo tolik vytoužené akce dostanete spíše interaktivní filmeček a hromadu bědování. V takovém případě byste očekávali alespoň propracované souboje, ale ty i další herní mechanismy vám přivodí pouhou frustraci. Nejde úplně...

40%
Bonusweb
29. 9. 2019
Polská budgetová mlátička měla nejspíš být novým Devil May Cry, zklamala však v každém ohledu. Nesympatický hrdina, primitivní soubojový systém a nevýrazná grafika odsuzují hru do propadliště dějin.

4/10
Tiscali Games
20. 9. 2019
V Devil's Hunt nejsou s čerty žádné žerty. Z pokaženého soubojového systému, amatérského level designu a slabého příběhu vznikla nudná hra o pekle, na kterou se brzy zapomene.

4/10
Zing
17. 9. 2019
Devil´s Hunt vypadá jako sympatická západní verze skvělé série Devil May Cry, ale nenechte se zmást. Jedná se o nezábavnou a často frustrující hru, kterou dohrajete za jednoho odpoledne (a ještě stihnete uvařit poctivou večeři). Tu totiž budete potřebovat, abyste si napravili zkaženou chuť po nemastném soubojovém systému a neslaném příběhu.

7/10
Centrum Her
17. 9. 2019
Nápad dobrý, množstvo cutscén, skvelé súboje a grafika, no nie veľmi dobre zvládnuté technické spracovanie. Potenciál na zlepšenie vidím v každej oblasti.