Hodnoceniher.cz

Detective Pikachu Returns

54%

Průměr z 5 recenzí
#nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #switch #krimi #detektivka #the pokémon company #nintendo #recenzia na switch verziu

Recenze

60%
Czechgamer.com
27. 11. 2023
Příběhově zajímavé, ale technicky nezvládnuté pokračování adventury ze světa Pokémonů, které nadchne spíše fanoušky původní hry.

7/10
Sector.sk
16. 11. 2023
Detective Pikachu Returns plní očakávania menej náročnej detektívky. Tam vnútri čaká dobrý scenár aj fajn hrateľnosť a nejedna záhada ženie aj starého corgoňa, nielen mladšieho hráča vpred. Ešte niekoho nájsť, tu niekoho vyspovedať, tam čosi vyňuchať, až kým nie ste v polovici prípadu. To nie je márne vysvedčenie – a pre mladších hráčov či nebodaj milovníkov Pokémonov to bude fakt dobrý spin-off.

0/10
Respawnpoint
9. 11. 2023

6/10
Tiscali Games
5. 10. 2023
V jádru docela sympatická a příjemná adventura trpící na neuvěřitelně nízkou obtížnost a nenápaditou hratelnost. Nohy jí podráží také vyloženě mrtvolný audiovizuál. Celá hra vypadá, zní a hraje se jako několik generací starý pokus o detektivku pro děti a jedině pro ně může být použitelná.

80%
Bonusweb
4. 10. 2023
Pět let stará dětská adventura Detective Pikachu se dočkala pokračování, které konečně přináší uspokojivé rozpletení původní záhady, nový příběh a řadu vylepšení. Nenáročný herní styl zůstává.