Hodnoceniher.cz

Demigod

70%

Průměr z 13 recenzí
#pc #strategie realtime #windows #rpg #strategie #flákač #vývojový strom #řež #mozkový závit #nákup vybavení #krátká doba #lapení #echtzeit-taktik #atari #gas powered games #news #demigod #petra schmitz #pc #strategie

Návody, cheaty

Recenze

5/10
Tiscali Games
15. 6. 2009
Na jednu stranu jde o celkem vybalancovanou příjemnou kombinaci RPG a RTS. Ale jinak je tristní absence tutoriálu, kampaně, špatný pathfinding jednotek a málo map.

5/10
Tiscali Games
15. 6. 2009
Na jednu stranu jde o celkem vybalancovanou příjemnou kombinaci RPG a RTS. Ale jinak je tristní absence tutoriálu, kampaně, špatný pathfinding jednotek a málo map. Třeba se to časem zlepší, autoři slibují neustále vylepšování dle požadavků hráčů. Zatím je Demigod jen průměrná hra.

80%
GameStar.de
22. 5. 2009
Flotte und bildhübsche Multiplayer-Schlachten.

8/10
Sector.sk
22. 5. 2009
Demigod má svoje čaro a zrejme chytí každého, aspoň spočiatku. Nie každého však uspokojí dlhodobo. Pri bojoch v arénach je totiž lineárny a stále ten istý postup, ktorý sa časom stane monotónnym.

69%
Hratelne.cz
21. 5. 2009
Demigod je sám o sobě povedeným titulem, který svou hratelností jednoznačně zaujme. Krom toho dobře vypadá. Tak kde je problém? Inu, v připojení se k internetovým partiím, jež v současné době vyžaduje maximální trpělivost.

8/10
Doupě
18. 5. 2009
Demigod naprosto exceluje coby intenzivní a hlavně neskonale zábavná strategie s rychlým rázem, ale zároveň i bohatou nabídkou možností, jak hrát. Bohužel propadá v tom základním, stabilitě online multiplayerové hry.

4/5
Doupě
17. 5. 2009
Demigod naprosto exceluje coby intenzivní a hlavně neskonale zábavná strategie s rychlým rázem, ale zároveň i bohatou nabídkou možností, jak hrát. Bohužel propadá v tom základním, stabilitě online multiplayerové hry. Časté výpadky a dlouhé doby při hledání protihráčů představují hlavní problémy. Tvůrci sice neustále pracují na odstranění chyb, ale v okamžiku, kdy se hra prodává, je na to docela pozdě....

4/5
Hrej.cz
6. 5. 2009
Kvalitní přírůstek do rodinky multiplayerových titulů.

7/10
Hrej.cz
6. 5. 2009
Demigod je zajímavým hybridem mezi RPG a RTS, rozhodně nabízí skvělý multiplayerový zážitek i přes technické chyby, které ho doprovázejí.

78%
GameStar.cz
4. 5. 2009
Demigod je opravdu dobře hratelnou realtime strategií kříženou s akčním RPG. Je však určena výhradně multiplayerovým hráčům, kteří mají trpělivost překonat nějaké ty problémy s klientem.

65%
Bonusweb
29. 4. 2009
Bitvy generálů a zabijáků se sice dobře hrají, schází jim ale bytelné technické zázemí.

GamePark
22. 4. 2009
Už nějakou dobu probíhá jakési hledání toho ideálního přístupu k žánru realtime strategiím, který jako kdyby v posledních letech ztratil šťávu. Už se nedá jet pouze na tom stejném, neměnném konceptu, který jednoho krásného dne v minulosti zasadila Duna 2. Hráči žádají modernější prvky, to vede k experimentování a bohužel zatím k nepříliš přesvědčivým výsledkům. Těmi nejpopulárnějšími strategiemi stále...

60%
GamePark
22. 4. 2009
Demigod má obrovské problémy se svým internetovým klientem, který je všechno, jen ne stabilní. Tuhle hru navzdory chybějícímu singleplayeru a nepříliš bohatému obsahu doporučujeme kvůli její dynamičnosti a zábavnosti