Hodnoceniher.cz

Death to Spies: Moment of Truth

79%

Průměr z 8 recenzí
#pc #fps #windows

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Sector.sk
27. 1. 2010
Ak hľadáte rýchlu, zbesilú akciu plnú výbuchov a strieľania, tak vás bude mať na muške skôr nuda. Na druhú stranu, ak ste sa narodili v znamení špióna, potom ste ten pravý pre túto náročnú, ale nevšedne nadpriemernú úlohu.

75%
Bonusweb
2. 10. 2009
Máte-li rádi pořádné výzvy, obzvlášť v žánru stealth akcí, pak si tenhle povedený počin rozhodně nenechte ujít.

8/10
Tiscali Games
24. 9. 2009
Tuhých a velmi tichých stealth akcí je třeba si vážit a Death to Spies: Moment of Truth je přesně ten případ. Neoriginální příběh zde více než vyvažuje komplexní hratelnost a hustá atmosféra vás na několik hodin nedovolí hru opustit. Za tu cenu...všemi deseti.

8/10
Tiscali Games
24. 9. 2009
Neoriginální příběh zde více než vyvažuje komplexní hratelnost a hustá atmosféra vás na několik hodin nedovolí hru opustit.

GamePark
4. 9. 2009
Když se řekne stealth akce, snad každému se vybaví především dvě série: Hitman a Splinter Cell. Právě ty se totiž postaraly o vytvoření tohoto novodobého žánru akční her, v nichž slavíte největší úspěchy tichým a nenápadným postupem. Bohužel už je tomu dlouho co vyšly nejnovější díly těchto her. Od té doby jsme se dočkali několika pokusů prosadit se v této oblasti, ale za speciální zmínku povětšinou...

80%
GamePark
4. 9. 2009
Proti určitě hraje snad až přemrštěná obtížnost, kdy vám hra dá zabrat i na nejlehčí obtížnost. Z toho pak plyne značná frustrace. Ocenili bychom i krapet přitažlivější grafiku a nějaké inovativní prvky.

4/5
Hrej.cz
25. 8. 2009
V poslední době již nevychází mnoho her, kde byste v jednom levelu strávili tři vyčerpávající hodiny a přitom se stále dobře bavili. Moment of Truth vám takový zážitek nabídne. Pokud víte, kdo je Hitman, a nemáte-li problém řešit věci s rozvahou, bude tuhle ruskou novinku nenávidět jen váš koš.

8/10
Hrej.cz
25. 8. 2009
Moment of Truth je podobně jako první díl stmelen pouze balíkem nicneříkajících předělových scén, ale oč amatérštěji působí snaha spojit totálně odlišné části hry, o to kladněji lze hodnotit mise samotné.