Hodnoceniher.cz

Dead Space: Extraction

82%

Průměr z 6 recenzí
#wii #third person akce

Návody, cheaty

Recenze

8,5/10
Sector.sk
26. 1. 2010
Občas je príliš tmavý, kamera sa pozerá inam, ako by ste chceli a kurzor je najprv mierne chaotický, ale keď preskočíte tieto drobnosti, čaká vás parádna akčná jazda.

8/10
Hrej.cz
24. 11. 2009
Dead Space Extraction je nesmírně příjemným překvapením. Skvělá atmosféra spolu s precizním ovládáním dá dokonce zapomenout i na technologickou a žánrovou zastaralost hry.

4/5
Hrej.cz
24. 11. 2009
Dead Space Extraction je nesmírně příjemným překvapením. Skvělá atmosféra spolu s precizním ovládáním dá dokonce zapomenout i na technologickou a žánrovou zastaralost hry. Dost možná si ji ale nakonec paradoxně naplno vychutnají spíše šťastní hráči prvního dílu než výhradní majitelé Wii.

85%
Bonusweb
12. 11. 2009
Mysleli jste si, že klasickým „kolejovým“ střílečkám už odzvonilo? Alespoň Na Wii tomu tak rozhodně není.

8/10
Tiscali Games
2. 11. 2009
Bohatá hratelnost zajišťuje kvalitní zábavu i pro náročné veterány, zatímco špičkové dávkování strašidelných sekvencí dokonale funguje díky perfektnímu zvuku a poctivě vyvedené grafice. Přesto nezbývá než povzdechnout, že HD bude fanouškům originálu chybět.

8/10
Tiscali Games
2. 11. 2009
Poctivá, pestrá, atmosférická, děsivá. Tohle není žádná rychlokvaška ani slabý odvar originálu. Extraction důrazně následuje původní Dead Space a rozšiřuje příběh o pohled na začátek katastrofy v kolonii, navíc experimentuje se zajímavějším uchopením postav díky jejich střídání během hry. Bohatá hratelnost zajišťuje kvalitní zábavu i pro náročné veterány,...