Hodnoceniher.cz

Dead Island: Definitive Collection

68%

Průměr z 4 recenzí
#zombie #fps #ps4 #windows #xbox-one #akce #dea #definitive #collection #silná konkurence #grafický pokrok #kompletní příběh #tropický ostrov #dead #dead island #dead island: riptide #arkádový automat #řeč #island #the collection #dead island: definitive collection #deep silver #techland #akční #dead island definitive edition

Recenze

6/10
Tiscali Games
3. 7. 2016
Docela obyčejný grafický remaster vcelku neobyčejné zombie rubačky z pohledu první osoby, který obsahuje všechny patche, DLC a přídavky včetně Dead Island: Riptide. Malým bonusem je arkádová rubačka klasického stylu, ta ovšem běžné fanoušky 3D akčních her zrovna moc nenadchne.

7/10
XboxWeb.cz
13. 6. 2016
Jedná se o velmi zajímavý a moc dobře vypadající titul, který po grafické stránce doznal opravdu hodně změn, co se ovšem týká ovládání, nebo snad příběhu, nic nového nečekejte. V jednom balíku dostanete, jak původní Dead Island, tak Dead Island Riptide. Jako bonus pro vás bude původní hra Dead Island v retro podobě. Pokud se s hrou pomazlíte a budete plnit vše, co se dá, dostanete se na krásných 35–40...

6/10
Zing
10. 6. 2016
Stará dobrá hra v novém. Sice zůstaly nedostatky z minulosti, které hru zbytečně sráží, ale na Dead Island i Riptide se skvěle kouká. Jestli vám nevadí jednoduchý příběh, neustále stejné úkoly, nejste puntičkáři na optimalizaci a hlavně chcete posílat nemrtvé zpět do záhrobí, kolekci Dead Island si jednoznačně užijete.

4/5
Doupě
5. 6. 2016
Remaster Dead Islandu se sice nemůže rovnat dnešním AAA titulům. Povedlo se mu ale obnovit hratelnost titulu, který má stále co nabídnout. Jste-li fanoušky zombíků, neváhejte ani minutu.