Hodnoceniher.cz

Dark Souls 3

89%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #rpg #dark souls #fromsoftware #dark souls 3 #dark souls 1 #dark souls 2 #dobrá volba #hráčské srdce #gigantický had #řeč #horko #technická stránka #dobrá hra #uhlí #dark #řež #legend #klenoty #online prvek #druhá verze #bratrství #finální produkt #temný svět #stejné místo #legenda #anglický dabing #řezničina #uhlík #druhý roh #namco bandai #rollenspiel #action-rollenspiel #bandai namco #fromsoftware, inc.

Recenze

Eurogamer.cz
10. 4. 2017
Poctivý závěrečný přídavek ke kultovní hře nabízí mimořádnou obtížnost a několik nezapomenutelných momentů na rozloučenou.

Eurogamer.cz
23. 10. 2016
Atmosférický nášup nabízí svéráznou lokaci, nové nepřátele i vybavení, speciální arénu do PvP a jednoho z nejlepších bossů v sérii.

90%
Bonusweb
25. 4. 2016
Další přírůstek do extrémně obtížné série je přesně tím, v co jste doufali. Náročnou, ale férovou hrou, která po vás bude chtít, abyste se učili z vlastních chyb.

4,5/5
Doupě
18. 4. 2016
Komplexní titul s hutnou atmosférou, krásným zpracováním, dech beroucími scénami a hratelností, u které mnozí budou potit krev a ničit své hráčské vybavení. Já myslím, že se jednoznačně jedná o velmi důstojné završení série, na které mohou být tvůrci z FromSoftware pyšní. Do světa Dark Souls 3 se budeme rádi vracet.

9/10
Zing
14. 4. 2016
Dark Souls III je velmi povedený projekt. Pokud patříte mezi fanoušky původních dílů série a jste schopní odpustit celku mírné sníženou obtížnost, určitě by vás neměl minout. Za sebe ho mohu doporučit jak nováčkům, tak i méně náročným veteránům.

Eurogamer.cz
9. 4. 2016
Fanoušci nemohou tento kousek vynechat a nováčci by ho měli alespoň zkusit.

85%
GameStar.de
4. 4. 2016
Besser als der zweite Teil, schwächer als der erste: Dark Souls 3 rundet die Trilogie sehr gut ab, definiert aber keine neuen Meilensteine.