Hodnoceniher.cz

Dark Sector

61%

Průměr z 9 recenzí
#pc #third person akce #windows #ps3 #x360 #akce #konzole #klíčový aspekt #postupné odemykání #mutant #vír dění #dark #dnešní doba #řeč #porodní bolesti #celý dům

Návody, cheaty

Recenze

50%
Gamesport
17. 6. 2009
Grafika je na dnešní dobu mírně podprůměrná. Nelíbily se mi textury a dalším problémem je trapný extrémně přímočarý design, kdy se pohybujete jen vytyčenými koridory. Zvuková stránka je naprosto průměrná.

GamePark
6. 4. 2009
V dnešní době není vůbec jednoduché udělat originální a ojedinělou střílečku. Hned na úvod můžeme prozradit, že hledáte-li něco úplně nového, jste na špatné adrese. Na druhou stranu to ještě vůbec ze hry nedělá špatný kousek. Vždyť i třeba čtvrtý díl Call of Duty dokázal, že i vlastně absolutně neoriginální střílečka z pohledu první osoby může zaujmout a nabídnout výtečnou kvalitu a dlouhotrvající...

65%
GamePark
6. 4. 2009
Systém krytí ve finále nefungoval úplně dle našich představ, příběh působí povrchně a nepropracovaně, ale s ostrým „bumerangem" jsme si užili dost srandy. Celkově jde o značně nevyrovnanou a takříkajíc nedoladěnou hrou.

70%
GameStar.cz
1. 4. 2009
Pakliže hledáte nadprůměrnou, svižnou, lineární a povětšinou zábavnou akci a nepotřebujete hluboký příběh, sympatického hrdinu a další serepetičky, Dark Sector by vás měl bavit.

7/10
Doupě
25. 3. 2009
Není výjimečný, není však ani nehratelný a rozhodně není ani průměrný. Je prostě dobrou odpočinkovou hrou.

80%
Bonusweb
26. 5. 2008
Dlouhé roky vývoje obvykle nevěstí nic dobrého. Na druhou stranu dostatek času pro vývoj také není k zahození, takže jak je to u této sci-fi akce?

3/5
Hrej.cz
16. 5. 2008
Dark Sector je obstojně provedená, třebaže trochu v čase zaseknutá 3D akce. Před pádem do temných hlubin podprůměru ji zachraňuje úžasný Glaive, díky němuž se zprvu monotónní akce promění v příjemně nekomplikované víkendové odreagování.

1/5
Doupě
6. 5. 2008
Nejmenuje se sice Xena, ale jeho pohled je stejně tvrdý a stejně prozíravý. Nemá sice šakram, ale jeho trojbřitá glaive je stejně hbitá a stejně smrtící. Nemá sice taková ňadra, ale tak to prostě chodí. Hayden Tenno v Dark Sector se představuje.

7/10
Tiscali Games
4. 4. 2008
Díky zbrani Glaive poměrně inovativní hratelnost v pěkné grafice. Snaží se dodržet všechny zásady akce dle Gears of War receptu, mnohdy až trochu křečovitě, a občas jí proto dojde dech. Od titulu se však moc nečekalo, a tak má velkou šanci zaujmout nebo tolik nezklamat.