Hodnoceniher.cz

Dark

35%

Průměr z 7 recenzí
#pc #akční #stealth #upíři #windows #x360 #xbox 360 #action #kalypso media #realmforge #dark #petra schmitz #pc #kalypso media #realmforge studios #dark #pc #xbox 360

Návody, cheaty

Recenze

4/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Z przykrością stwierdzam, że Dark mnie nie porwał. Finalnie okazuje się, że to gra, która nie sprawia przyjemności, a wywołuje raczej irytację. Zwłaszcza że punkty automatycznego zapisu zostały tak niefortunnie dobrane, że często po najdrobniejszym błędzie jesteśmy zmuszeni ponownego przechodzenia sporych fragmentów gry. I nie zrozumcie mnie źle. Problem nie polega na zbyt wysokim stopniu trudności,...

3/10
InGamer.cz
4. 10. 2013
DARK je ukázkovým příkladem toho, jak nemá vypadat upírská hra. A taky jak nemá vypadat stealth akce. A vlastně cokoliv, co kdy opustí stěny vývojářského studia. Realmforge se svým výplodem pasují na ctěného nástupce City Interactive. Tahle záležitost není dobrá a není zábavná, akorát vám předvede úroveň stupidity, kterou jinde nenajdete.

3/10
XboxWeb.cz
12. 9. 2013
DARK se snaží překvapit mnoha svými částmi i vlastnostmi. Ani jedna z nich však kvůli odbyté implementaci nefunguje. Animace působí kostrbatě a i scénář by si zasloužil větší pozornost. Ve výsledku tedy dostanete hru, která hezky vypadá, ovšem pouze pokud stojíte na místě a nic neděláte.

5/10
Hrej.cz
20. 7. 2013
Dark přináší pár nápadů a zajímavou stylizaci. Na úspěch je to málo, ale úplná tragédie to také není a ve větší slevě na Steamu ještě mohou upíři zkusit udělat kariéru. V jiném případě jim velkou šanci nedáváme.

3/10
Tiscali Games
16. 7. 2013
Dark je zcela mimo koncepčně a nepřidává jí ani slabé technické zpracování. Občas se v ní objeví dobrý námět, ale špatné herní mechanismy hru hodně rychle zašlapou do země. Je to špatná stealth akce a ještě horší upírská hra.

48%
GameStar.de
11. 7. 2013

2/10
Game Informer
9. 7. 2013
I’ve heard of vampires having problems entering homes and seeing their reflections in mirrors, but I’ve never seen one fumble with the simple act of biting a person’s neck like this.