Hodnoceniher.cz

DanceStar Party

68%

Průměr z 3 recenzí
#pc #ostatní

Recenze

7/10
Recenzeher.eu
14. 12. 2011
Jak tedy tento taneční počin shrnout? Určitě se jedná o povedený titul. Pokud se někdo rád hýbe, má rád taneční hudbu a to ne jen tu současnou, ale i z let dřívějších, určitě by si měl DanceStar: Party pořídit. Jako taneční party hra pro PS3 je to ideální volba, která velmi dobře zabaví.

6/10
Herní web
24. 11. 2011
Spíše než o hře by se zde mělo mluvit o uživatelském programu, nebo trenažéru. To samo o sobě rozhodně není nic špatného, protože každá věc, jež nás zakonzervované hráče přinutí k pohybu delšímu než jen na záchod a do ledničky je prostě dobrý. Ovšem nedá se od ní také očekávat nic jiného, než nějaké to hopsání před televizí, případně spoustu srandy při sledování neumělých pokusů dalších hráčů. Takže...

7,5/10
Sector.sk
9. 11. 2011
DanceStar Party prichádza s jasným cieľom – zabaviť s desiatkami skladieb a ľahkým ovládaním. To sa jej darí, má jeden z najlepších tracklistov, tanec s Move funguje, body ráta spravodlivo a pohyb v obývačke vyvolá. Na trhu sú iné alternatívy, no sám som prekvapený, ako sa aj táto kombinácia dokáže zábavou vyrovnať tanečným hrám na Kinect. Na párty určite stačí.