Hodnoceniher.cz

DAEMON X MACHINA

61%

Průměr z 4 recenzí
#nintendo switch #switch #nintendo #marvelous entertainment

Recenze

4/5
HardcoreGamer
19. 9. 2019
A modern mech title that can easily be a gateway drug to hours of fast-paced action, there’s nothing else quite like Daemon X Machina on Switch. While its story falls a bit short, it’s still enjoyable and intriguing enough of a ride to keep up with even when confusing. It shines strongest in its amount of replayability and sheer mountain of additional content that can be unlocked. Daemon X Machina...

5,5/10
Game Informer
19. 9. 2019
Attractive mecha designs and plentiful missions can't save the plodding narrative and archaic gameplay of this sci-fi adventure.

2/5
Hrej.cz
18. 9. 2019
Daemon X Machina je hra pro velmi úzkou sortu hráčů - fanoušky mecha anime. Všechny ostatní nejspíš po pár hodinách odradí zoufale repetitivní hratelnosti a hloupě překomplikovaný příběh. Před nákupem si pro jistotu vyzkoušejte demo.

70%
Bonusweb
11. 9. 2019
Daemon X Machina je povedená akce s mechy v rychlém tempu a zároveň komorní drama o záchraně lidstva i lidství z pohledu žoldáků. Příběh se však po zajímavém rozjezdu dlouho nikam neposouvá a mise jsou časem i přes zjevnou snahu o různorodost – ať už vizuální, či z hlediska náplně – fádní.