Hodnoceniher.cz

Crysis Remastered Trilogy

66%

Průměr z 5 recenzí
#akční #sci-fi #střílečka #remaster #crytek #playstation 4 #pc #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #playstation 5 #xbox series #crysis remaster trilogy #xbox live #akční hry #brutální #epic games #playstation #steam #xbox

Recenze

7,5/10
Gaming professors
15. 11. 2021
Crysis Remastered Trilogy se bezpochyby povedlo a jde vidět, že remastery starších her nemusí být vždy jen propadák. Vývojáři dokázali z CryEnginu v tomto ohledu vymačkat asi maximum, co mohli, a za jejich práci si Saber Interactive zaslouží klobouk dolů. Škoda jen těch chyb v prvním díle.

8/10
XboxWeb.cz
27. 10. 2021
Crysis troligie dostala kvalitní remaster a aspoň trochu dává zapomenout na nepovedený pokus s prvním dílem. I ten je rok od vydání v podstatně lepší kondici, ovšem je zde spíše jako nostalgická připomínka. Nevíce zábavy mi nabídl druhý a hlavně třetí díl, které se stále řadí po bok moderních akcí.

8/10
Tiscali Games
26. 10. 2021
Po problematickém prvním dílu nenechali v Saber Interactive nic náhodě. Poslední dvě třetiny trilogie představují skvělou zábavu a vracejí na trh žánr, který momentálně dost chybí. Pokud jste neměli tu čest, směle vstupte!

0/10
Respawnpoint
22. 10. 2021
Crysis Remastered Trilogy nám dokazuje jediné. Tedy technologickou nadčasovost všech tří her. Zejména Crysis 2 a Crysis 3 mohou vizuálně v ledasčem zastínit i současnou moderní produkci, což je poměrně úsměvné a smutné zároveň. Vlastně se tedy není čemu divit, že Crysis 3 je stále benchmarkem současných herních PC. Nakonec celé trilogii není co vytknout, kromě toho, že nám tu chybí skvělý Crysis Warhead...

95%
Czechgamer.com
21. 10. 2021
Crysis Trilogy Remastered reprezentuje tú najlepšiu verziu trilógie. Pre milovníkov FPS žánru povinnosť.