Hodnoceniher.cz

Construction Simulator

75%

Průměr z 3 recenzí
#pc #pc #pc #pc #simulator #xbox-one #xbox series x/s #construction simulator #xbox series s/x #stavba #simulace #kooperace #otevřený svět #weltenbauer #astragon #playstation 4 #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series

Recenze

7/10
Tiscali Games
19. 10. 2022
Construction Simulator je pro fanoušky obdobných simulací volbou, nad kterou se moc nepřemýšlí. A to i přesto, že obsahuje otravné chyby a na každé dva skvěle zpracované systémy připadá jeden nedostatek. Je to ale to nejlepší, co série dosud přinesla, a o zábavu tu není nouze.

7,6/10
Gamebro
5. 10. 2022
Žádné další renovace, nebo hraní si barvou pokojů, co takhle stavět vše od základu, a přitom si rozjet vlastní stavební společnost? Nejen v Evropě, ale také v USA. Tohle nabízí nový stavební simulátor, který by mohl zaujmout i jiné hráče než jen fanoušky simulátorů.

8/10
XboxWeb.cz
3. 10. 2022
Construction Simulátor je opravdu skvěle udělaný stavební simulátor v atraktivním grafickém provedení. Mise jsou pestré a rozhodně vás nebudou nudit. Bohatá nabídka strojů zajistí, že si budete chtít každý vyzkoušet. Ano, jsou tam drobné problémy se složitějším ovládáním, ale pokud chcete hrát takto komplexní simulátor, musíte se to naučit.