Hodnoceniher.cz

Confrontation

53%

Průměr z 6 recenzí
#pc #strategie realtime #akční #rpg #windows

Návody, cheaty

Recenze

60%
Game page
6. 6. 2012

4/10
Tiscali Games
13. 5. 2012
Confrontation naplňuje představy o zbytečné hře. Zajímavé nápady jsou nedodělané nebo špatně použité a klasické herní mechanismy pořádně nefungují nebo jsou nudné. Multiplayer tu je jen proto, aby tu prostě byl, a i když nějakou tu hodinku vlažné zábavy ze hry nakonec vydolujete, uděláte lépe, když se po ní poohlédnete někde jinde.

4,5/10
Sector.sk
28. 4. 2012
Znovu teda môžeme konštatovať, že nápad to bol celkom dobrý, prevedenie priemerné, chyby bijú do očí a zadupávajú snahu prezentovať spojenie stratégie a RPG ako funkčný a zábavný celok. Jednoducho to nejde a každá minúta, ktorú sa musíte nútiť do ďalšieho hrania, je utrpením. Žiaľ, v tomto žánri akosi chýba konkurencia a Confrontation preto môže niekoho zlákať.

50%
GameSite.sk
22. 4. 2012
Autori sa teda pri Confrontation rozhodli zobrať prvky rôznych žánrov, rôznych iných hier a zmixovať ich. Nedopadlo to dvakrát dobre, najmä kvôli veľmi rýchlo nastupujúcemu stereotypu a príbehu. Myslím si ale, že autori mali dobré myšlienky, ktoré len nedokázali kvalitne spracovať. Rovnako si myslím, že by dokázali hru vylepšiť nejakými free DLC alebo väčšími updatmi. V súčasnej podobe hra osloví len...

6/10
Hrej.cz
19. 4. 2012
Na první pohled sympatická fantasy strategie střihnutá RPG, jež však obsahuje kupu not-friendly prvků. Oproti podobně průměrné konkurenci vyčnívá snad jen v profesionální české lokalizaci.

3/5
Hrej.cz
19. 4. 2012
Na první pohled sympatická fantasy strategie střihnutá RPG, jež však obsahuje kupu „not-friendly“ prvků. Oproti podobně průměrné konkurenci vyčnívá snad jen v profesionální české lokalizaci.