Hodnoceniher.cz

Company of Heroes 2: Ardennes Assault

78%

Průměr z 5 recenzí
#pc #strategie realtime #strategie #válečná #datadisk #windows #sega

Recenze

85%
GamePark
30. 12. 2014
Company of Heroes 2: Ardennes Assault je solidním rozšířením hry, která stojí za to už sama o sobě. Nepřináší nové systémy ani jednotky, nýbrž pořádnou nálož kampaně pro jednoho hráče.

85%
GamePark
16. 12. 2014
Relic Entertainment je jedním z nejúspěšnějších tvůrců real-time strategií vůbec. Toto kanadské studio je známé především pro své série Warhammer 40,000 a Company of Heroes. Po krachu THQ přešlo – jak vám při načítání hry prozradí velice povědomý hlas – do vlastnictví společnosti Sega za částku v přepočtu kolem půl miliardy korun. Tento vydavatel tedy očividně věří, že série od Relic mají opravdu velký...

7/10
Tiscali Games
11. 12. 2014
Povedená příběhová kampaň, která se skvěle hraje, a rozšiřuje potřebu taktizovat ještě o globální mapu. Ač toho čistě po obsahové stránce příliš nepřidává, mise jsou variabilní a chytře vymyšlené, aby vás dokázaly potrápit. Škoda několika nedostatků a hlavně přepálené ceny, ale s tím si zcela jistě poradí čas (a různé slevy).

3/5
Hrej.cz
25. 11. 2014
Velmi obtížný datadisk, jemuž dynamická kampaň dodává na rozmanitosti. Výzva pro zkušené hráče, noční můra pro RTS začátečníky.

4,5/5
HardcoreGamer
21. 11. 2014
Company of Heroes 2: Ardennes Assault is a standalone title in the venerable franchise that is wholeheartedly worth exploring. It’s hard to say if this is the definitive version of COH2, but it’s the most polished and full-featured. The addition of the dynamic campaign map in and of itself justifies a purchase for anyone who loves the series and RTS games at large. It fails to hook players in the narrative...