Hodnoceniher.cz

Cognition: An Erica Reed Thriller

67%

Průměr z 10 recenzí
#pc #adventury #thriller #adventura #ipad #iphone #windows #mac #ios #detektivka #episodický

Recenze

3/10
InGamer.cz
18. 10. 2013
Do třetice všeho dobrého a napočtvrté už radši nic. Toliko očekávaný The Cain Killer je rozbitý či nezvládnutý skoro ve všech směrech. Aspoň, že ho máte rychle za sebou. Fakt není o co stát.

8/10
Tiscali Games
11. 10. 2013
Čtvrtá epizoda série Cognition je sice nejkratší, ale není v ní nouze o napínavé i srdceryvné okamžiky. Dohromady tak s předešlými třemi kousky tvoří výborný mysteriózní thriller, který by si neměl žádný fanoušek adventur nechat ujít.

7/10
InGamer.cz
30. 7. 2013
The Oracle kvalitativně rozhodně zastiňuje oba předchůdce. Je dobře napsaný, vystačí si s malým počtem lokací, přináší zábavnou novou schopnost podporující gradaci děje a končí cliffhangerem vyvolávajícím další otázky. Kvůli přetrvávajícím chybám a občasné překombinovanosti to ale na osmičku ještě pořád není.

Tiscali Games
29. 7. 2013
Doposud nejlepší epizoda v celé sérii. Je ještě napínavější a akčnější než předcházející dva kousky.

8/10
Hrej.cz
20. 7. 2013
Epizoda The Oracle spolu s novou nadpřirozenou schopností přináší také další časovou rovinu a novou hratelnou postavu. Cognition si drží vysokou kvalitu a my jen čekáme, co v létě přinese finále této povedené série.

8/10
Hrej.cz
17. 3. 2013
Na prvních dvou dílech série Cognition je vidět zapálení, jaké autoři pro hru mají, a proto jim můžeme odpustit i různé nedostatky. Jde o nadstandardní adventurní thriller a my se velmi těšíme na další dvě epizody.

7/10
InGamer.cz
26. 2. 2013
The Wise Monkey mile překvapila převážením kladů nad nedostatky a značným zlepšením zážitku. Je dobře napsaná, díky kratší herní době působí údernějším dojmem, moc netrpí na hluchá místa a autoři si dokázali poradit i se zdánlivě neřešitelnými nepříjemnostmi. Jestli se The Oracle poveze na stejné vlně, máme takový pocit, že se před vydáním závěrečného dílu uhryžeme nedočkavostí.

6/10
InGamer.cz
16. 2. 2013
rvní epizoda Cognitionu jako rozjezd série funguje. Příběhově určitě. Otázka je, zdali děj a některé příjemné prvky dokážou zastínit neduhy především technického rázu (nikdo nečekal animace jako od Ubisoftu, ale trochu srdíčka do toho, sakra) a nejistotu v dialozích. Do příště vychytat chybky a hodnocení určitě o něco poroste. Ale jenom o trochu, protože na nalití smyslu do všech hluchých míst scénáře...

Tiscali Games
5. 2. 2013

Tiscali Games
14. 1. 2013
Tradiční point-and-click adventura, která žánr obohatila o několik dobře fungujících a neotřelých prvků, akční sekvence ve stylu série The Walking Dead a filmové pojetí. Trápí ji jen občas mírně klišovité rozhovory a pár technických chybek. Start adventurní série je to ale výborný.