Hodnoceniher.cz

Clive Barker's Jericho

65%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox 360 #playstation 3 #x360 #ps3 #akce #konzole #bar #obrovský krok #pořádná dávka #jericho #čin #řeč #paranormální jev

Návody, cheaty

Recenze

65%
Bonusweb
25. 2. 2008
Poslední dobou máme "chytrých" FPS čím dál víc. Každá se snaží k tomu bezhlavému střílení přidat něco navíc a Jericho není výjimkou. A co? Čtěte dál.

7/10
Doupě
26. 11. 2007
Ticho narušuje jen pozvolné kapání krve a kroky kolegů za mnou. Ze zpocených dlaní mi pomalu vyklouzává těžký kulomet. Náhle se ozve výkřik a směrem k nám vyrazí několik nepřátel. Kryji se za spadlý sloup a učím zmutované křižáky tančit v rytmu olova. Dokolečka, dokola.

3/5
Hrej.cz
7. 11. 2007
Lehounce nadprůměrná akční řežba z hororového prostředí bez špetky hororové atmosféry se zajímavým převtělováním.

GamePark
7. 11. 2007
Clive Barker – jméno, které není třeba nějak dlouze představovat. Jedná se především o brilantního anglického spisovatele, který dokáže svými komplexními hororovými představami pořádně nahnat strach. Tím nadání tohoto mistra strachu nekončí, takže kromě psaní divadelních her je i úspěšným režisérem. Většina z nás jistě zamáčkne slzu při vzpomínce na kultovní film Hellraiser, který Barker nejen sám...

65%
Bonusweb
31. 10. 2007
Drsná akce na motivy díla slavného autora hororové literatury Cliva Barkera v nás zanechala rozporuplné pocity. Ovládáte v ní tým odborníků na paranormální jevy, kteří si projdou čtyřmi lidskými epochami!