Hodnoceniher.cz

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

83%

Průměr z 9 recenzí
#pc #fps #x360 #ps3 #akce #konzole #dark #dlouhý výčet #starbreeze studios #mnohý hráč #odemykatelných bonus #přezdívka #boj #řeč #butcher #ničitel #cannes #neomezený počet #athéna #správná atmosféra #dobrý výběr

Recenze

70%
GameSite.sk
14. 3. 2010
Áno, balíček obsahuje jednu z najlepších nedocenených hier roku 2004 a obsah navyše v podobe Dark Athena, no na trhu je mnoho titulov, ktoré prevyšujú kvalitou hrateľnosti, nápadov a grafiky.

8,5/10
Vokr.com
1. 6. 2009
Kvůli hlasu Vina Diesela si klidně kupte nové reproduktory se zvukovou kartou a kvůli poutavé hratelnosti si hru pusťte po dvaadvacáté hodině.

9/10
Doupě
25. 5. 2009
Nový Riddick, jakkoli se drží zavedených postupů, nebojí se inovací a nastavuje k původní hře hromadu prvotřídní zábavy.

4,5/5
Doupě
25. 5. 2009
Zbraní můžete najednou pobrat, kolik chcete, a v ovládání ani není klávesa pro jejich zahození, takže žádné ztráty na výbavě (až na výjimky) nehrozí. Mezi jinými najdete v inventáři určitě škálu rychlopalných, pistoli s její paralizační příbuznou, brokovnici a ke konci specialitku jménem SCAR. Ale ani holé ruce nejsou k zahození. Je na ně optimalizovaný bojový systém a funguje velmi snadno – levým...

8/10
hry.Sme.sk
15. 5. 2009
Všetky hry od Starbreeze majú jedného, spoločného ducha: sú akési mierne pomalé, nasiaknuté atmosférou, nechcú vás nútiť ísť rovno za nosom, ale bádať a užívať si každú sekundu. Stále sú to však akcie. A tieto sekvencie sa hrajú podivne, akoby to nemalo grády.

90%
GamePark
9. 5. 2009
Osobně bych sice uvítal, kdyby se hra nesla spíše v úvodním komornějším duchu a pozdější akční část mě tolik neoslovila, někteří hráči to ovšem mohou vnímat přesně naopak.

87%
Hratelne.cz
2. 5. 2009
Nadupaná akční jízda, která dělá čest svému jménu. Prostředí straší. Sice narazíte na některé nedodělky a vyloženě blbé pasáže, stejnětak nemusí každému sedět akční styl nasazený druhým dílem.

8/10
Sector.sk
27. 4. 2009
Aj keď nie je AoDA najhoršie pokračovanie a hernou dobou sa približuje k prvému dielu, je trocha inak pojaté. Skrývanie v tme a interakciu nahradila hlavne akcia, streľba a priamočiarosť. Skvelo je zvládnutý hlavne dabing.

7,8/10
Tiscali Games
24. 4. 2009
Riddick ze svého charisma neztratil vůbec nic a opět si ho zamilujete. Otázkou je, jestli budete stejně milovat i jeho nynější putování, které je mnohem lineárnější a akčnější než minule.