Hodnoceniher.cz

Castlevania: Portrait of Ruin

50%

Průměr z 2 recenzí
#nintendo ds #iphone #akce #arkády #nintendo 3ds #castlevania #metroidvania #handheldy #castlevania ii: belmont's revenge #castlevania: aria of sorrow #castlevania: dawn of sorrow #castlevania: lament of innocence #castlevania: harmony of dissonance #castlevania: legacy of darkness #castlevania: order of ecclesia #castlevania: the adventure #castlevania: dracula x #castlevania: lords of shadow - mirror of fate #castlevania ii: simon's quest #castlevania 1 #castlevania: symphony of the darkness #castlevania chronicles #castlevania: circle of the moon #castlevania: lords of shadow 2 #super castlevania iv

Recenze

1/5
Doupě
25. 3. 2007
Castlavania jde cestou postupné evoluce. Pokaždé se dočkáme mnoha na pohled nebezpečně vypadajících a na dotek nesmírně zábavných soubojů; řady jiných úkolů zpříjemňující herní život; a samozřejmě chutné příběhové omáčky. Portrait of Ruin tato slova potvrzuje – nepřináší revoluční změny, zato boduje novinkami, které potěší každého fanouška série.

4/5
Hrej.cz
24. 2. 2007
Jednoznačně další podařený klenot do draculovské série. Staví sice na starých známých kulisách, ale přináší zase další novinky ve stylu a způsobu hraní, takže nadchne pravověrné zastánce Castlevanie i ty, kdo o sérii doposud neslyšeli.