Hodnoceniher.cz

Call of Juarez: The Cartel (PS3)

52%

Průměr z 5 recenzí
#ps3 #fps

Recenze

60%
GamePark
15. 8. 2011
Call of Juarez: The Cartel není vysloveně špatná hra, ale množství záporů skoro vyváží množství kladů. Nemělo by se vám stát, že po hodince hraní už přesně víte, co bude dál následovat, protože není nic horšího, než stereotyp a vleklá nuda. Hru si určitě více užijete v kooperativním režimu s živými hráči, protože parťáci řízení počítačem jsou často spíšna obtíž a pouhé dokreslení příběhu.

5/10
Doupě
10. 8. 2011
Techland evidentně neměli dostatek času na vyladění hry a vydali nehotový produkt, což je velká škoda. Na základní úrovni totiž měl The Cartel určitý potenciál – například náplň misí a prostředí se docela pěkně střídá, projdete si zaplivané slumy, bordely, diskotéku, ale i město duchů, přístav a další. Kooperace pro tři hráče též zněla slibně. Výsledek však zůstal daleko za očekáváními a po povedených...

4/10
Konzolista.cz
6. 8. 2011
Call of Juarez: The Cartel je hrou, která může doposud úspěšnou sérii nadobro pohřbít. Je docela podivuhodné, že se vývojáři snížili vytvořit hru, která po všech stánkách zaostává za svými předchůdci a dělá jim pořádnou ostudu. Nenechte se nalákat na jméno, protože na to jediné tato hra vsází. Po stránce kvality je to ale hodně špatné.

5/10
Hrej.cz
26. 7. 2011
The Cartel se může stát hřebíčkem do rakve Call of Juarez. Autoři si neporadili s náročným úkolem adaptovat westernové kouzlo na moderní kulisy. Nezajímavý příběh plný nesympatických postav, servírovaný v diskutabilní kvalitě, zachraňuje od propadáku jen soundtrack a svěží kooperace.

6/10
Eurogamer.cz
19. 7. 2011
Třetí díl Call of Juarez vyměnil Divoký západ za moderní prostředí a funguje jako slušný akční thriller, ale kvůli nedotaženým nápadům a chybám má pořád daleko k dokonalosti.