Hodnoceniher.cz

Caesar IV

82%

Průměr z 4 recenzí
#pc #windows

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Tiscali Games
28. 12. 2006
Caesar IV z velké části vychází z třetího dílu a v zásadě přináší jen kosmetické herní úpravy společně s novou trojrozměrnou grafikou. Zábava je to ale více než slušná, ovšem také náročná na výkon vašeho hardware.

GamePark
16. 11. 2006
Podobný účinek jako obzvláště stará fosílie na archeologa má i Caesar na mnohé počítačové stratégy. Tato herní budovatelská legenda má období největší slávy dávno za sebou a v srdcích mnoha hráčů tak již po delší dobu zeje obrovská díra, kterou se i přes časté pokusy prozatím nepodařilo dostatečně zacelit. Zkrátka na studio Impressions, samotné autory série, nemá ani nedávný CivCity Rome (recenze)...

85%
Bonusweb
3. 11. 2006
Po nekonečných letech čekání na pokračování fantastického Caesara 4 jsme se konečně dočkali. Sice od jiného týmu, nicméně s velmi obdobnou kvalitou a moderním technickým zpracováním.

4/5
Hrej.cz
13. 10. 2006
Velmi slušný nástupce Caesara III, kterému však několik podstatných nedostatků zabraňuje dosáhnout na mety nejvyšší. Přesto se jedná o kousek, jenž by fanoušci série neměli v žádném případě minout. Ti ostatní ať raději nejprve vyzkouší demoverzi.