Hodnoceniher.cz

Bridge Bloxx 2

69%

Průměr z 4 recenzí
#mobil #logická

Recenze

7/10
GamePark
26. 4. 2009
Bridge Bloxx 2 nepřináší žádnou převratnou inovaci, ale dobře navazuje na svého prvního bratříčka a přináší další hratelnost, která dokáže trochu potrápit mozkové buňky.

GamePark
26. 4. 2009
První Bridge Bloxx se stal velmi úspěšnou mobilní hrou a to díky svému hratelnostnímu schématu, které čerpalo z úspěšné počítačové hry Bridge Builder. Vaším úkolem vždy bylo postavit z dostupných součástek funkční most, který vydrží zatěžkávací zkoušku. Ve stejném duchu běží i dvojka, pouze piluje mechanismy k dokonalosti.

GamePark
9. 4. 2009
Ano, sice v budoucnosti, ale poznáte, že stavba mostů se o mnoho nezměnila. A hra jako taková, jež je pokračováním již recenzovaného Bridge Bloxx, už vůbec ne. Hra čerpá svůj námět z dnes již legendární PC hříčky Bridge Builder. Všechno co se dalo, bohužel autoři v pokračování zkazili. První Bridge builder nás okouzlil především naprosto jednoduchou grafikou a naopak pokročilou fyzikou. I koukání se...

68%
PiratesXxL
29. 3. 2009
Pokračování úspěšné hry, které se nehemží inovacemi. Jedná se o starou dobrou klasiku a potěší zejména skalní fanoušky prvního dílu a milovníky logického žánru.