Hodnoceniher.cz

Bravely Default

84%

Průměr z 6 recenzí
#3ds #rpg #nintendo 3ds #final fantasy vii #final fantasy 1 #final fantasy iv #final fantasy xv #final fantasy ii #final fantasy xiii #final fantasy ix #final fantasy xi #final fantasy xii #final fantasy v #final fantasy vi #final fantasy iii #final fantasy x #final fantasy viii #bravely default 2 #nepřátelský útok #propracovaný souboj #final #čtveřice hrdinů #velký plus #fanta #herní prvek #tahový souboj #japonský dabing #square enix #silicon studio

Návody, cheaty

Recenze

5/5
Hrej.cz
8. 3. 2014
V současnosti na 3DS a dost možná i na jiných platformách lepší JRPG nenajdete. Pokud jste si oblíbili starší díly Final Fantasy, Bravely Default by pro vás mělo být jasnou volbou.

8,5/10
Sector.sk
1. 2. 2014
Bravely Default bude azda pre niektorých hráčov neoficiálne pokračovanie Final Fantasy IX, prípadne aj duchovný nástupca DS titulu Final Fantasy: 4 Heroes of Light.

8/10
Game Informer
28. 1. 2014
Despite some helpful tweaks and an engaging combat system, enjoying all Bravely Default has to offer still requires a great deal of patience.

4/5
Doupě
12. 1. 2014
Bravely Default je prostě poctivé JRPG, které neváhám označit za povinnost pro všechny fanoušky žánru. Grafika vypadá nádherně (výtvarník Akihiko Yoshida měl na svědomí třeba i FF Tactics a kultovní Vagrant Story) a podporuje ji správně atmosférická orchestrální hudba, velkým plusem se stává japonský dabing (ten anglický se dá považovat za nevyvážený).

8/10
Konzolista.cz
12. 1. 2014
Hodnocení bylo přesto těžší, nežli v minulých případech, kdy se mi pod ruku dostalo nějaké RPG. Jde totiž o to, že po absolvování hry jsem neměl žádný pocit výjimečného zážitku, který by mně něčím obohatil, a jenž by mně nutil hru zkusit ještě jednou. Jistý pocit nedostatku osobnosti a již zmiňované duše mně posléze nutil k zamyšlení. Nebylo by nefér vůči hrám typu Ni no Kuni, tedy hrám osobitým a...

4/5
Doupě
9. 1. 2014
Herní mechaniky jsou propracované, tradiční i velmi inovativní zároveň. Výsledek? Nejlepší JRPG od Squre Enixu za posledních pár let. Série Final Fantasy by se měla poučit.