Hodnoceniher.cz

Bolt

61%

Průměr z 8 recenzí
#pc #arkáda #arkády #mise #disney #největší zápor #řeč #pejsek #děvče #odvedená práce #walt disney

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Doupě
26. 2. 2009
Celkově je na hře hodně poznat, komu je především určena. Největší skupinou zákazníků budou děti a těm lineárnost ani jednoduchost nejspíš vadit nebude. Z Bolt mám dobrý pocit a považuji jej za nejlepší dětskou hru, co jsem kdy hrál.

3,5/5
Doupě
25. 2. 2009
Protivníky sprovodíte z monitoru také jiným nepozorovaným způsobem. Stačí se k nim pomalu zezadu připlížit, Penny je poklepe po rameni, a jakmile se otočí, už nic nezmůžou. Jejich likvidace je vždy provedena několika způsoby, po čase mě ale mrzel fakt, že jich moc není, a tak se po chvíli až moc často opakují. Sem tam vás zloduši načapou zepředu, v tu chvíli stačí být ve střehu a ve správnou chvíli...

5/10
Sector.sk
20. 2. 2009
Čo nám ponúkne Bolt ako pridanú hodnotu? Okrem minihier nič moc. Priemernú hernú dobu okolo šiestich hodín, nadpriemerné grafické spracovanie v tuctových prostrediach ako útek po vlaku, ruská základňa alebo pyramídy.

7/10
hry.Sme.sk
12. 2. 2009
Medzi detskými hrami je Bolt momentálne kráľom. Je to hra vtipná, hrateľná, zábavná, detsky dospelá, umožňuje dva rozličné modely hrania – jednoducho to skutočne vyšlo. Konečne nik nerobí nie z nás, ale ani z detí neschopných hráčov a ponúka im výzvu.

GamePark
4. 2. 2009
Hry na motivy filmu vznikají jako houby po dešti a v podstatě každý nadějnější film má svou herní podobu. Holywoodská studia si tak chtějí rozšířit zisky z filmové tvorby za cenu minimální práce se scénářem nebo příběhem. Stejný osud potkal i psího hrdinu stejnojmenného filmu Bolt, který v americe běžel již v listopadu, ale k nám se dostane do kin až v únoru. Tvůrcem tohoto chlupatého hrdiny je společnost...

60%
GamePark
4. 2. 2009

3/5
Hrej.cz
4. 2. 2009
Další z řady animáků podle filmové předlohy. Tentokrát o poznání živější kombinace adventury a šíleného boje se super psem Boltem. Potěší, ale chybami následně velmi zklame.

5/10
Hrej.cz
4. 2. 2009